Acronis стана официален партньор по киберзащита на американския Уошингтън РедскинсAcronis, световният лидер в областа на киберзащитата, с гордост съобщи за новото си технологично партньорство с Уошингтън Редскинс от Националната футболна лига на САЩ. Съгласно многогодишното споразумение Acronis ще предоставя иновативни решения за киберзащита за ИТ инфраструктурата на отбора.

Лесните, ефективни и сигурни решения за киберзащита на Acronis ще защитят ценните данни на екипа, така че той да бъде #CyberFit и готов да поеме предизвикателствата през 2020 г. и след това.

С това партньорство Acronis ще помогне на Уошингтън Редскинс, тъй като те са заети с подготовката си за предстоящия сезон и ще продължат да адаптират бизнес процесите си във връзка с променящата се глобална среда поради пандемията от COVID-19. Докато вирусът държи спортовете на живо във временна пауза, Acronis и Уошингтън Редскинс използват възможността за започване на редица съвместни проекти за по-ефективно и сигурно управление на огромния им обем от данни и сложната цифрова среда.

Тъй като организационните операции се преместиха в дигитална и виртуална среда, Уошингтън Редскинс продължиха нововъведенията в подготовката си за Националната футболна лига на САЩ, Сезон 2020.

Поради това развитие в онлайн пространството, се увеличават, както стойността на данните, приложенията и системите, така и техния информационен характер. А докато спортните мачове са поставени на пауза предвид настоящата ситуация в световен план, киберпрестъпниците са по-активни от всякога. Те увеличават мащаба на своите текущи дейности с допълнителен рансъмуер, софтуер за фишинг и други съвременни атаки, което прави киберзащитата на данни и системи и това да бъдеш винаги #CyberFit, по-важни от всякога.

С Acronis данните, приложенията и системите на Уошингтън Редскинс ще бъдат напълно защитени. Технологиите и решенията на Acronis са проектирани около принцип, известен като Петте вектора на киберзащитата, а именно безопасност, достъпност, поверителност, автентичност и сигурност (SAPAS). Това гарантира, че данните, приложенията и системите са сигурни и лесно достъпни за безпроблемно ежедневно функциониране на организациите - дори през настоящите времена, изпълнени с много предизвикателства за бинеса.

Радваме се да приветстваме Acronis в семейството на Уошингтън Редскинс като наш официален партньор за киберзащита.” каза Скот Шефърд, Старши вицепрезидент, Уошингтън Редскинс. “Киберзащитата на Acronis ще помогне да се запазят данните ни, като същевременно се засили работата на нашата организация.”

Основателят и изпълнителен директор на Acronis, Сергей Белоусов, каза, “Технологията за киберзащита на Acronis продължава да помага на нашите спортни партньори да станат #CyberFit, като защитава ценните им данни при натоварвания и гарантира надеждност на ИТ през тези бурни времена. Горди сме, че си партнираме с легендарен отбор като Уошингтън Редскинс и очакваме с нетърпение бъдещи, съвместни и успешни иновации.”

За повече информация относно #CyberFit технологичните партньорства на Acronis , моля, посетете https://acronis.sport

Вижте още: