Acronis стартира глобална #CyberFit партньорска програма за 2020Acronis, световен лидер в киберзащитата, обяви началото на актуализираната и модернизирана партньорска програма Acronis #CyberFit за 2020.

С мрежа от над 50 000 партньори, Acronis е не само техен доставчик, а и помощник за успеха на партньорите.

Нашата подобрена партньорска програма Acronis #CyberFit гарантира, че партньорите, които са в основата на нашия бизнес, разполагат с модерна програма, която им предоставя лесни за използване процеси, повече сделки и по-големи печалби. Партньорската ни програма е толкова лесна и ефективна, колкото нашите решения за киберзащита,” каза Gaidar Magdanurov, Acronis Cyber Officer и Chief Operating Officer.

Тъй като светът е зависим от данните във всеки един момент в историята, все повече хора, работят от домовете си, новите и усъвършенствани киберзаплахи изискват от организациите най-високото ниво на киберзащита. В тази ситуация за Acronis е изключително важно да предостави на своите партньори на превъзходна технология и инструменти, които да се справят с непрекъснато развиващите се заплахи.

Партньорската програма Acronis #CyberFit предоставя на партньорите множество инструменти и подкрепа при увеличаване на възможностите за растеж:

Повече маркетингови материали

Достъпни за партньори, които са ангажирани да растат заедно с Acronis. Acronis предоставя на партньорите фондове и маркетингови инструменти за успешно изпълнение на маркетингови кампании и дейности.

Acronis #CyberFit академия

Acronis обнови програмите си за обучение и сертификация, за да надгради знанията и уменията на партньорите си в областта на киберзащитата, така че да имат възможност за защитават своите клиенти по-добре при ниско ниво на разходите.

Acronis #CyberFit Challenge Program

Acronis разработи програмата #CyberFit Challenge Program, канейки партньорите си на обучения, #CyberFit събития и уебинари с известни спортисти, както и възможността да се състезават за награди, предоставяни от спортните партньори на Acronis.

Решения за дистанционна работа

Acronis предоставя на партньорите си инструментите, от които се нуждаят, за да осигуряват на клиентите си сигурна среда за отдалечена работа. Тези функции - защита при отдалечена работа и натоварвания - допълнително разширяват интегрираните функции за създаване на резервни копия и киберсигурност, налични в Acronis Cyber Protect Cloud, гарантирайки, че организациите могат да останат едновременно продуктивни и в безопасност през това особено предизвикателно време.

Лесен достъп до програмата Acronis #CyberFit Platform

Тази програма, подходяща за разработчици, доставчици на услуги и ISV, е създадена за разработчиците, които да разширяват, персонализират и бързо да се интегрират. Тя предоставя и възможност за обучение и сертифициране. Acronis Cyber Platform е основата на всички услуги на Acronis. Достъпвайки платформата, партньорите могат да се разграничат от конкурентите си със защитата на нови източници на данни, поддържането на нови дестинации за съхранение на данни и/или подобряването на приложенията си с киберзащита. Партньорите могат да избират да предлагат решения от екосистемата Acronis в портала Acronis Cyber Solutions.

Финансиране на Acronis #CyberFit

Тъй като много малки предприятия се борят по време на пандемията от коронавирус, Acronis предприема действия за подкрепа на своите партньори и клиенти. За повече информация, моля посетете https://www.acronis.com/en-us/lp/financing.

Acronis Cyber Foundation

Acronis създава и споделя знание, финансирайки училища, програми за научни изследвания и обучения в общности по целия свят. Компанията кани своите партньори да изградят кибер училища и да участват в строежа им, така че да се изгради по-добро бъдеще за децата в районите без достъп до образование в световен мащаб.

Всепризнатата и доказана технология за киберзащита за организации с всякакъв размер

Решенията Acronis Cyber Protection позволяват на партньорите не само проактивно да избягват кибератаките и принудителното прекъсване на работния процес, но и да имат възможност за бързи и лесни възстановявания. За партньорите резултатът е подобряване на резултатите, по-добро представяне, по-лесни продажби и всичко това на по-ниска цена.

Този всеобхватен подход гарантира, че партньорите и техните клиенти са #CyberFit и са готови да се изправят срещу всякакви нови заплахи за данни, приложения и системи.

Повече информация за новата програма можете да намерите тук: https://www.acronis.com/en-us/partners/

Регистрацията на партньори може да бъде намерена тук: https://partners.acronis.com/en-us/registration/step1.html

Вижте още: