Intelligent Systems BulgariaMicrosoft нареди доставчика на Microsoft Dynamics ERP и CRM системи Intelligent Systems Bulgaria сред стратегическите си партньори в света

Microsoft обяви Intelligent Systems Bulgaria за най-успешния партньор за бизнес решенията си за Централна и Източна Европа. Признанието е изключително ценно, тъй като за първи път българска компания застава начело, изпреварвайки големи Microsoft Dynamics внедрители от 24 страни в региона, сред които Полша, Унгария и Чехия. Наред с това, Intelligent Systems стана член и на т.нар. Inner Circle 2016, което поставя фирмата сред водещите стратегически Microsoft Dynamics партньори в света. Във „Вътрешния кръг“ ежегодно влизат само около 60 от всички близо 10 000 сертифицирани доставчици на ERP и CRM системи. Това са партньори, които са достигнали най-високи бизнес резултати по отношение на сключени сделки и реализирани обороти към Microsoft, както и доказали изключително качество на предоставяните услуги и висока степен на удовлетвореност на клиентите при внедряване и поддръжка на тези корпоративни решения.

Отличията са поредното доказателство за ролята на българската компания като водещ доставчик на интегрирани системи за управление на бизнеса не само на регионално, но и на глобално ниво. Предходното голямо признание от Microsoft се случи през 2013 г., когато Intelligent Systems влезе в ТОП 5% на ключовите внедрители на Dynamics решенията. През следващите няколко години компанията премина през фаза на интензивен растеж, изграждане на стратегически партньорства и навлизане на нови пазари. Днес фирмата има реализирани проекти в 35 страни. През 2016 година Intelligent Systems отново отбеляза изключително представяне, като сключи двете най-големи сделки за ERP и CRM решения на Microsoft за целия регион. 

Награждаването се състоя на 11 юли 2016 г. в Торонто, Канада, по време на годишната конференция на Microsoft Worldwide Partner Conference (WPC) 2016, която тази година събра повече от 13 000 партньори от 144 страни. В първия ден на конференцията Сатя Надела, CEO на Майкрософт, обърна специално внимание на водещата роля на бизнес решенията по пътя, който компанията е поела към т.нар. „дигитална трансформация на бизнеса“.

„Поставихме си цел да преоткрием продуктивността и бизнес процесите в компаниите. В свят на безкрайна информация и ограничено време и внимание, ние искаме да помагаме да се извлича максималното от всеки момент, чрез промяна в работата на организациите. Насочихме тази амбиция към дигиталната трансформация на нашите клиенти. Компаниите няма просто да използват дигиталните технологии, а те самите ще се превърнат в дигитални организации,“ заяви Надела и допълни: „Нашият уникален подход към създаването на технология и платформа, която да доведе до нужната трансформация за всяка компания, във всяка страна по света, ще осигури на стратегическите ни партньори безброй нови възможности.“

Вижте още: