Решенията на Canon за управление на документи и процеси в офисите отбелязват все по-голямо развитие на пазара. Скорошно доказателство за това е излезлият наскоро IDC report, в който компанията е посочена като поддържаща стабилен годишен растеж по този показател за цяла Западна Европа. Така тя затвърдява мястото си в челната тройка на компаниите в региона, които предлагат подобни решения.

Докладът, наречен „Пазарни дялове на компаниите за управление на печат и документни услуги 2016: битката за средните компании започва“, показва стабилната позиция на компанията в сектора, докато много от останалите играчи търпят преструктуриране. Canon продължава да утвърждава позициите си в сектора, благодарение на инвестициите, мащаба на дейността и последователните усилия. Новостите са свързани с въвеждане на нови MPS (управление на печатни услуги) приложения и решения за нарастващите нужди от сигурност, съответствие със законодателствата и устойчиво развитие.

От Canon Европа заявиха, че признанието на IDC report е мотиватор компанията да продължава да инвестира средства и усилия в развитието на услугите за управление на документи – особено в мултинационална среда.

Вижте още: