Ерата на ръководените от данни спортове: Аcronis си партнира с италианския футболен клуб ИнтерИнтер избираAcronis за свой Официален партньор за киберзащита, за да осигури пълна киберзащита за своята ИТ инфраструктура

Acronis,глобален лидер в киберзащитата и топ доставчик на киберзащита за международни спортни отбори, обявиха, че обединяват силите си с италианския футболен клуб Интер, звезда на европейския футбол и един от най-високо уважаваните отбори на планетата. Началото на официалното партньорство се случва в централното управление наAcronisв Сингапур заедно със самия изпълнителен директорна Интер Alessandro Antonello, Tommaso Berniи капитана Samir Handanovic, които отпразнуваха революционната сделка. 

С повече от 250 милиона фенове, Интер е изключително популярен отбор в Италия и по света, а сега навлезе в нова ера. Новото партньорство с Acronis, световен лидер в киберзащитата, ще подсигури на Интер пълна защита за всички техни данни, приложения и системи. Използвайки услугите за създаване на резервни копия, възстановяване след бедствие и облачно съхранение на Acronis, отборът може сигурно да съхранява и споделя неограничени обеми данни. 

"Интерима едновековна история, но все пак се възползва изцяло от модерните иновации, особено в областта на киберзащитата. Осъзнаването на факта, че данните са най-ценния ресурс днес и имат нужда от защита, прави визията на Интер толкова сходна с нашата. Тук Acronisможе да помогне със своите решения," каза Сергей Белоусов, основател и изпълнителен директор на Acronis.

Това ново партньорство вдъхва живот на визията на Acronisза модерна киберзащита – нуждите на съвременните данни се разрастват всекидневно. Единственият начин за голяма организация като Интер да управлява и предпазва своите данни е да адресира всичките Пет вектора на киберзащита–  осигурявайки безопасност, достъпност, поверителност, автентичност и сигурност на данните (SAPAS). 

Acronisса известни с факта, че осигуряват най-бързото създаване на резервни копия на пазара – с тяхна помощ Интер могат да възстановят данните си за по-бързо от 15 секунди, като същевременно всеки от клуба може безопасно да ги достъпва от всяко местоположение, дори когато отборът е в движение.

“Радваме се, че имаме за наш партньор експерт в индустрията като Acronisс такова силно присъствие и експертиза в управлението на данни," каза корпоративният изпълнителен директор на футболен клуб Милан Alessandro Antonello. "Силно се надяваме, че това технологично партньорство ще помогне на Интер да стане още по-добър, отговаряйки на модерните високи стандарти на международните спортове – и да се подготви за бъдещето, където данни ще управляват не само спортовете, а и всекидневния ни живот".

 

Вижте още:

• Застрахователният сегмент е разделен регионално според пазарите, на които Generali оперира• Уди Брадфорд (Woody Bradford) ще заеме позицията на...