1476143Посоката, в която трябва да се развива съвременната финансова сфера, е свързана с токенизацията на активи. Това ще даде достъп дори на най-малките инвеститори, ще промени финансите и икономиката и ще премахне посредницитев голяма част от случаите.

Това изведе като водеща линия Паскал Таларида, съосновател и изпълнителен директор на Jarvis Edge, на първата по рода си конференция The Crypto Conf, която се провежда днес. Събитието събра над 450 души с интереси в областта на блокчейн, криптовалути и нови технологии.

Децентрализираните технологии ще улеснят значително търговията с активи и ще я направят по-прозрачна и по-евтина. Това означава, че в близко бъдеще с помощта само на едно приложение, потребителите ще могат да управляват своите средства буквално с един клик и без допълнителни разходи. Това определено ще повиши финансовата култура на хората, допълни Паскал Таларида. 

Jarvis Edge e бързо развиваща се блокчейн компания, която изгражда платформа за търговия от един акаунт с всички познати финансови инструменти, включително и крипто валути. Създателите на този старт-ъп са финансови специалисти и трейдъри с повече от 15 години опит, известни във Франция и в Европа.

Компанията също така организира редица събития в рамките на инициативата Blockchain Hub Bulgaria, които събират ентусиасти и обогатяват познанията си в областта, като предстоящото такова събитие ще се проведе на 14 май. Една от целите на JarvisEdgeе да допринесе за голямата промяна – всеки, който желае, да има достъп до всички възможности, които блокчейн технологията осигурява.

Вижте още:

„Старият дъб“ е специално място. Това не е само последната оцеляла кръчма, но и единственото останало обществено място, където могат да се срещат...