Лидерът на пазара за продукти за домашни любимци Maxi Pet отваря първи магазин в София1000м2, екип от 25 консултанти и повече от 12 000 продукта ще са на разположение на стопаните на домашни любимци в София

За стопаните да имат домашен любимец, означава да се сдобият с член на семейството, който предлага безкрайно количество любов, ангажираност и лоялност и можем да се съгласим, че те заслужават най-доброто. Знаейки това, имаме невероятни новини за вас и вашия верен любимец!

София ще има своя нов супер магазин за домашни любимци - Maxi Pet и откриването е този уикенд, 19 юни! 

Намерете магията във вселената на Maxi Pet.

С 20-годишен опит в региона, Maxi Pet се грижи за домашните любимци, помагайки на техните собственици да създават сигурна и отговорна среда за пухкавите членове на семейството.

Скоро това ще е още по-лесно за жителите и гостите на столицата. Магазинът на Maxi Pet в София отваря врати на 19 юни, събота, в „Младост “ 4 (Технополис парк) с адрес “Околовръстен път” 265

Наличният безплатен паркинг гарантира комфорт и удобство. Магазинът предлага разнообразие от продукти за всички видове домашни любимци - безброй марки храни, и забавления.

Минете през входа и ще откриете 1000 кв.м, посветени на верният ви приятел.


Второто, на което неминуемо обръщаме внимание, са цените. Maxi Pet обещава това да са най-добрите на пазара, като при откриването на магазина в София на 19-20 юни всичко ще се предлага с 20% намаление.

В Maxi Pet на ваше разположение са както икономични марки, така и висок клас продукти. Това разнообразие гарантира, че всеки един клиент ще може да открие идеалната храна за своя питомец.

Maxi Pet осъзнава, колко важно място в семейството заема домашният любимец, затова нашите консултанти са обучени да съдействат с най-добрите решения за всяка ситуация. Ако вие сами не може да прецените от какво се нуждаете, те ще ви ориентират кой е най-подходящият продукт.

Да бъдеш стопанин на домашен любимец изисква отговорност и осигуряване на благосъстоянието на твоя космат приятел. В магазина ще намерите ветеринарна аптека с ветеринарни лекари, които са готови да ви помогнат, както и съвети за всички въпроси, които може да имате, свързани с храненето, хигиената и профилактиката.

Влезте в изживяването на Maxi Pet и открийте изцяло нова вселена, създадена изцяло за вас и вашия домашен любимец, като същевременно се възползвате от 20% отстъпка на всичко.

Maxi Pet е неразделна част от живота на домашните любимци в Югоизточна Европа и обслужва 10 млн. клиенти годишно. Всяко предпочитание е задоволено от богатия асортимент в над 130 магазина (Pet centar, Maxi Pet, Animax и Mr. Pet).

Повече информация за компанията може да откриете на официалната страница www.maxi-pet.bg, както и във Facebook и Instagram.

Вижте още: