Acronis предоставя на доставчиците на услуги Advanced Email Security за спиране на кибер заплахи от всякакъв видНовият усъвършенстван пакет Acronis Cyber Protect Cloud, в партньорство с Perception Point, блокира заплахите, пренасяни по имейл

Acronis, глобалният лидер в кибер защитата, пусна нов усъвършенстван пакет за защита като решение за доставчиците на услуги на Acronis Cyber Protect Cloud. В партньорство с водещото в бранша решение Perception Point, новата услуга позволява на доставчиците на услуги да подобрят и разширят своите възможности за кибер сигурност чрез откриване и спиране на всички заплахи, пренасяни по имейл, преди да достигнат до крайните потребители на техните клиенти.

Интеграцията на Acronis Cyber Protect Cloud с Advanced Email Security означава, че доставчиците на услуги могат да използват едно решение за разширяване на своите услуги за киберзащита, за да защитят пощенските кутии на потребителите на Microsoft 365, Google Workspace или Open-Xchange. Advanced Email Security засича всички имейл заплахи, включително спам, фишинг, малуер атаки и други, които стоят зад 80% от пробивите.

“Имейлът е едновременно критичен за бизнеса и представлява най-големият вектор на заплаха за организациите днес. Жизненоважно за доставчиците на услуги е да предотвратят достигането чрез имейл на заплахи до техните клиенти,” каза Jan-Jaap “JJ” Jager, Съветник на борда и главен директор по приходите в Acronis. “Новият усъвършенстван пакет за защита на имейли се съчетава с най-добрата в класа технология от Perception Point, предоставяйки киберсигурност, защита на данните и защита на крайните точки. В резултат на това доставчиците на услуги имат всичко необходимо, за да поддържат клиентите си в безопасност, а бизнесът им да бъде ефективен и печеливш.”

“Развълнувани сме да си партнираме с Acronis, за да подсилим водещото решение Acronis Cyber Protect Cloud с Perception Point, интегрирано като Advanced Email Security пакет,” каза Yoram Salinger, Главен изпълнителен директор на Perception Point. “Заедно правим корпоративните решения за киберсигурност достъпни за всички доставчици на услуги и техните крайни клиенти. Подходът на Acronis и Perception Point ни помага да реализираме нашата визия за комбиниране на най-добрите технологии с персонализирани услуги, за да защитим клиентите от широкия спектър на постоянно развиващите се заплахи."

Доказана сигурност на имейла

Усъвършенстваната имейл защита дава следните възможности на доставчиците на услуги:

• Спиране на опитите за фишинг

• Откриване на усъвършенствани техники за избягване на скрито злонамерено съдържание. За целта решението отваря прикачените файлове и URL адреси и ги анализира отделно.

• Предотвратяване на малуер и имейл заплахи

За разлика от други решения за защита на имейли, Acronis Cyber Protect Cloud с Advanced Email Security не само спира заплахите, идващи от имейл адреси, но и предотвратява разпространението на малуер в цялата организация.

Допълнителните пакети за разширена защита като Advanced BackupAdvanced SecurityAdvanced Disaster Recovery и Advanced Management дават на доставчиците на услугигъвкавостта да разширяват и персонализират своите услуги, за да осигурят оптимално ниво на кибер защита за всеки клиент и всяко работно натоварване.

Вижте още: