Национален студентски конкурс „Фермерството и младите хора“

По повод първата година от създаването си, Българският фермерски съюз организира първия по рода си национален студентски конкурс „Фермерството и младите хора“.

Конкурсът е за студенти от цялата страна независимо от университета, в който се обучават. Предвидени са парични и предметни награди за отличените на първите три места в двете категории – проза (разказ или есе) и късометражен филм. Всички участници ще получат сертификати за участие.

РЕГЛАМЕНТ

І. Право на участие

В конкурса могат да участват студенти от цялата страна независимо от университета, в който се обучават. Конкурсните творби и произведения трябва да са изцяло авторски на тема по избор, свръзана с профила на Българския фермерски съюз. Те са разделени в следните направления:

Индивидуално участие:

• проза (разказ или есе) в обем от 3 до 5 страници;

Индивидуално или групово участие (от 3 до 5 души):

• късометражен филм с продължителност до 10 минути;

ІІ. Етапи на провеждане

Участниците изпращат до 10 февруари 2023 г. (включително) конкурсните творби и произведения на e-mail: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите. , като в темата на писмото задължително отбелязват, че са за участие в Националния студентски конкурс „Фермерството и младите хора“.

Компетентно жури ще оцени и отличи трите най-добри творби и произведения в двете направления.

Предвидена и е награда за публиката за най-добър филм. От 11 февруари 2023 г. ще започне и онлайн гласуването, при което в рамките на два дни, всеки ще може да подкрепи своя фаворит.

ІІІ. Класиране и награждаване

Победителите ще бъдат наградени на годишното събитие на Българския фермерски съюз на 13 февруари 2023 година в София.

Повече информация може да получите на: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.

Вижте още:

„Старият дъб“ е специално място. Това не е само последната оцеляла кръчма, но и единственото останало обществено място, където могат да се срещат...