Най-голямата конференция за киберсигурност на Балканите InfoSec SEE 2021 ще се проведе  във формат: 2 в 1 при засилени анти-ковид меркиМестата за водещата конференция по киберсигурност се изчерпват с бързи темпове
 
Най-голямата конференция за киберсигурност на Балканите, InfoSec 2021 SEE, за поредна година ще се проведе в България. Мащабно двудневно събитие, съзвездие от топ лектори от световна класа, безупречна организация и много забавления и изненади - това може да очаквате от форума, който продължава да обединява индустрията за тринадесета поредна година. Организаторите от COMPUTER 2000 Bulgaria обещават на всички участници изключително богата на съдържание, теми и дискусии програма, с много добавена стойност и споделена експертиза от световно ниво.

​След завидния успех на изданието през миналата 2020 година за локация отново е избран хотел Риу Правец Голф&Спа, като организаторите отново са се погрижили за безплатен транспорт от София до хотела и за двата дни на конференцията.
 
​Датите на провеждане са 30 септември и 01 октомври 2021 (четвъртък и петък), с опция за ранно пристигане и вечеря за “добре дошли” в деня преди откриването. Събитието отново е организирано в хибриден формат, позволяващ пълноценно участие на гостите както физически на място, така и дистанционно - чрез онлайн достъп до конференцията, излъчвана на живо.
 
Регистрациите са вече отворени и местата се изчерпват много бързо. По традиция регистрацията за събитието е напълно безплатна за двата формата. Във връзка с последната заповед на министерството на здравеопазването от 2 септември 2021 г. на място ще се допускат само ваксинирани или преболедували COVID-19 участници и такива, които разполагат с отрицателен резултат от проведено преди влизане в обекта изследване, удостоверено с валидни документи за ваксинация, преболедуване или изследване. Също така на място при регистрацията ще се провеждат бързи антигенни тестове за участници, които нямат такъв документ.
 
​Тазгодишното издание на форума отново събира на едно място големите световни имена в киберзащитата и привлича гости с най-разнообразен профил - от експерти до мениджъри и собственици на бизнес. Конференцията ще протече под мотото „Cybersecurity Resilience And Adaptation“. Презентациите и уъркшоповете в двата дни на конференцията ще дадат на всеки присъстващ възможността да се докосне до най-горещите теми в света на киберсигурността и да актуализира познанията си в тази хипердинамична материя.
 
Сред най-големите изкушения на InfoSec 2021 SEE се нарежда и перспективата за качествен нетуъркинг, като наред с лекторския състав от топексперти, мениджъри и предприемачи, очакваме и множество интересни личности сред самите гости.
 
​Силно интригуващ старт на програмата за поредна година ще даде Майк Харт, вицепрезидент на MANDIANT, водещата консултантска компания в сферата на киберзащитата. Към днешна дата компанията е съветник по сигурността на над полвовината от стоте най-големи компании в САЩ, официално класирани във Fortune 100. Като топ експерт с ноу-хау от най-високите нива на кибер защитата, Майк Харт ще сподели ценни практически насоки за минимизиране на бъдещите рикове, наред с визията си за “перфектната буря” в света на киберсигурността.
 
​Част от презентациите през първия ден на конференцията ще бъдат фокусирани върху важни въпроси за връзката между пандемията и киберзащитата, както и прогнози за това, каквo ще донесе бъдещето на постепидемичната реалност. Важен акцент ще бъде участието на вицепрезидента на RADWARE, Ерез Вителщайн, който ще говори за автоматизираните киберзаплахи и тяхната изкуствена реалност. Интересни прогнози, експертни заключения и опит от извора - това ще чуете в презентациите и на следващите лектори в програмата, сред които Рамзес Галейо от MICRO FOCUS, Фади Искандер от FORCEPOINT и Саша Гийзе, Head Geek от SolarWinds.
 
​Новост тази година в програмата е  панелът, в който водещи български и регионални ИТ компании ще споделят своя практически опит при решаването на конкретни казуси, свързани с проблемите на киберсигурността при техни клиенти: МНЕМОНИКА, НЕБОСИСТЕМС, ЛИРЕКС, СИЕНСИС, ТЕЛЕЛИНК Бизнес сървисис, КОНТРАКС, DIGITALL, E-Tech. Ще има демонстрации  наживо на автоматизирани пентестове, на място и наживо ще се демонстрира как се компроментира един Фейсбук акаунт и чрез какви  решения за киберсигурнот можем да се предпазим. Програмата на InfoSec 2021 SEE включва над 40 обучения, уъркшопи и сесии с интерактивно съдържание, в това число презентация на Божидар Божанов, CEO на LogSentinel и интерактивна сесия с Лидия Жанг, президент и съосновател на Ridge Security.
 
​Конференцията се провежда с подкрепата на Държавна агенция „Електронно управление“ и ще бъде открита от д-р Красимир Симонски, председател на ДАЕУ. Специално участие има и посолството на Съединените Щати у в България.
 
​По традиция, конференцията ще завърши с галавечеря, съпроводена с живи участия, изненади и много позитивни емоции. Като част от вечерната програма, за поредна година гостите ще станат свидетели на връчването на Годишните награди на COMPUTER 2000 за постижения в киберзащитата за партньори и производители.
 
​Не чакайте до последния момента и побързайте да запазите своето място още днес.

Вижте още:

„Старият дъб“ е специално място. Това не е само последната оцеляла кръчма, но и единственото останало обществено място, където могат да се срещат...