1425155Преференциални условия за ползване на онлайн платформата от всички брокери, членове на FIABCI по света - Picmiller, пести време, намалява разходите и увеличава приходите.

Във вторник, 14 ноември, в Париж официално бе подписан договорът за глобално партньорство между онлайн платформата Picmiller и Световната федерация по недвижими имоти FIABCI.

Подготвяно през последните 18 месеца, партньорството беше официализирано в срещата между изпълнителния директор на Picmiller г-н Андрю Морис и г-н Нарек Аракелян, генерален секретар на FIABCI Global. Подписаният сега контракт дава преференциални условия за ползване на платформата от всички брокери, членове на FIABCI. Това е пътят на развитие на партньорството между двете организации, убедени са г-н Морис и г-н Аракелян и са оптимисти, че в бъдеще то ще се разраства все повече.

За година и половина съвместна работа са регистрирани голям процент реализирани сделки на недвижимо имущество, осъществени с помощта на услугите на финландската компания.

Причините, поради които членовете на FIABCI ползват услугите на Picmiller, са, че така пестят време, намаляват разходите и увеличават приходите от работата си. Едновременно с това се подобрява стандартът на снимките на недвижими имоти, предлагани от членовете на FIABCI във всяка една страна. Целта на услугата е да се привлекат купувачи, като се покаже изображение, което те сякаш са видели през собствените си очи“, сподели г-н Андрю Морис. 

Предстои услугите на Picmiller да бъдат демонстрирани и обявени в Гърция през декември. Всички членове на световната организация ще ползват отстъпка, както и възможност за безплатна обработка на пакет от пет снимки.

Вече е ясен и планът за развитие на Picmiller през следващите три години. Той включва стартиране на отдавна подготвяната VIP услуга, която предвижда обработка на кадри до 3 часа. Очаква се специалистите да предложат и възможност за качествено изображение на етажни планове на сгради, както и на снимки от подобен характер – това ще се случи през 2018 година. „Разработваме спецификация в областта на виртуалната реалност за сектора на недвижимите имоти“, споделя за идеите си г-н Морис.

Picmiller е флагманът на инвестиционната компания The Blueprint, която има за цел да подпомогне чуждестранните инвестиции в България и дава възможност за излизането на родни фирми на международния пазар. Екипът работи по още 7 проекта в страната, като целта му е по различни начини да демонстрира дейността си на международно ниво, да увеличи средствата за тях и да инвестира лично в дейността им, подпомагайки ги да развиват бизнеса си. 

Вижте още:

„Старият дъб“ е специално място. Това не е само последната оцеляла кръчма, но и единственото останало обществено място, където могат да се срещат...