1460810Изпълнителният директор на Picmiller г-н Анди Морис посрещна гостите на най-голямото изложение за недвижими имоти редом с президента на FIABCI International г-н Фарук Махмуд

Picmiller и The Blueprint бяха официални домакини на нетуъркинг коктейла, последван от официалната гала вечеря на FIABCI на 12 март 2018 в Hotel Barrière Le Majestic Cannes по време на Международното изложение за недвижими имоти MIPIM в Кан, Франция.

Изпълнителният директор на Picmiller Bulgaria и The Blueprint г-н Анди Морис приветства гостите на изложението, представяйки както дейността на Picmiller, така и щанда на компанията на първия ден от международната изложбата в Palais des Festivals в Кан.

Международното събитие включва разнообразна програма от събития и конферентни сесии в продължение на 4 дни – от 13 до 16 март 2018. Четиридневното изложение обединява най-видните международни представители в различните сектори на недвижимите имоти: офис, жилищни, търговски, здравни, спортни, логистични и индустриални.

„За нас е изключителна чест да бъдем домакини на официалната гала-вечеря на FIABCI по време на изложението MIPIM. Като глобален партньор на FIABCI, компанията ни Picmiller има задължение не само да предоставя качествен продукт на всички професионалисти в сферата на недвижимите имоти, но и да работи за повишаването на стандартите в индустрията, подобрявайки качеството на представяне на членовете.“ споделя г-н Морис.

Темата на 29-ото издание е „Mapping World Urbanity“ - разширяването на градските райони преначертава световната карта, което помага градовете да се преориентират като икономически сили. То ще изследва бъдещето на градския живот и как тези промени ще се отразят на стратегиите на индустрията за имоти.

Участниците наброяват близо 23 000 души, в това число 1500 архитекти и 4800 инвеститори, които представят 77 проекта за недвижими имоти от 26 различни държави. Събитието има за цел да улесни бизнеса между инвеститори, корпоративни крайни потребители, професионалисти в хотелиерството, индустриални и логистични сфери, както и други професионалисти в областта на недвижимите имоти.

1460810-1 

Вижте още:

„Старият дъб“ е специално място. Това не е само последната оцеляла кръчма, но и единственото останало обществено място, където могат да се срещат...