Първата сертификационна академия за „Разнообразие, равнопоставеност и приобщаване“

Съветът на жените в бизнеса в България стартира първата в страната сертификационна академия за „Разнообразие, равнопоставеност и приобщаване“. Началото ще е на 26 януари и ще продължи до 20 април 2023 г.

Обучението е разделено в седем тематични модула, които обхващат темите за равнопоставеността, ползите от приобщаването, преодоляването на неосъзнатите различия и включващата роля на лидерството и комуникациите. Сред лекторите в програмата са български и чуждестранни лидери, участващи в управлението на компании като Siemens, UniCredit Bulbank, Лидл България, Coca-Cola Company, Progress, The Smarts Group, както и преподаватели от СУ „Св. Климент Охридски“.

Срокът за записване за участие в Академиятае 24 януари 2023 г включително. Разгледайте програмата, всички членове на СЖББ и Алумни Клуб получават 10% отстъпка от обявената цена.

Като партньор на програмата Lidl ще даде възможност на четирима желаещи да станат част от академията напълно безплатно. За целта всеки, който се интересува от темата, може да кандидатства, като изпрати кратко мотивационно писмо на Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите. до 15 януари 2023 г. включително.

В него кандидатите трябва да отговорят на въпросите защо искат да участват и как в бъдеще биха приложили придобитите знания и умения, както и да посочат данни за контакт и линк към своя LinkedIn профил.

Жури от представители от мениджмънта на Лидл България и специалисти по темата ще оценят получените кандидатури, а имената на одобрените ще бъдат обявени на 20 януари на сайтовете на компанията и на Съвета.

Вижте още: