Световно признатата услуга предлага безплатни лични, юридически и финансови консултацииSchneider Electric, лидер в дигиталната трансформация на енергийното управление и автоматизацията, обявява старта на допълнителна програма за подкрепа на служителите си и техните семейства. Тя се реализира в партньорство с най-големия доставчик на програми за помощ на служителите в света ComPsych® Corporation и предлага безплатни съвети, юридически и финансови консултации, свързани с възникване на кризи и казуси от личен и професионален характер.

Schneider Electric осигурява допълнителна програма за подпомагане на служителите си

Всички съвети и консултации, част от програмата се реализират от доказани експерти в своята област. Тя може да бъде използвана от всеки член на екипа на Schneider Electric България при необходимост, свързана с емоционални, финансови, правни затруднения или проблеми, отнасящи се както до работата, така и до всекидневния живот.

„Грижата за здравето и спокойствието на всеки член от нашия екип е основен приоритет за компанията ни. Именно затова решихме да разширим своята програма за допълнителни придобивки към служителите, като им дадем възможност и достъп до безплатни експертни съвети и консултации от различен характер. Те могат да бъдат използвани и от техните семейства, като подпомогнат разрешаването на казуси от личен и професионален характер“, споделя Елена Ватрачка, директор „Човешки Ресурси“ в Schneider Electric България.

„Участието в програмата за подкрепа на служителите е строго конфиденциално, като на работодателя не се предоставя никаква информация относно служителите, които се включват в нея“, споделят от ComPsych® Corporation. „Нашите експерти са на разположение да се отзоват на всяко запитване и да помогнат за разрешаването на всяка възникнала ситуация“, допълват още от компанията.

Програмата за подкрепа на служителите включва консултации с различна времева продължителност по съответните казуси, които могат да бъдат - емоционални като: тревога, депресия, стрес, скръб, загуба, промени в живота, конфликти в отношенията и с партньора; правни, като: развод, договори, наследствено планиране, завещания и попечителство; Финансови като: пенсионно планиране, данъци, преместване, ипотеки, застраховки, бюджетиране, дългове и други.

Вижте още: