Schneider Electric пуска на пазара в България серия ключове и контакти, отличени с награда RedDot за продуктов дизайн

Новата гама на Unica включва над 250 функции за дома и офиса

Schneider Electric, лидер в дигиталната трансформация на енергийния мениджмънт и автоматизацията, направи забележителна промяна в изключително успешния дизайн на серията ключове и контакти Unica. Компанията пуска на пазара в България нови цветове и материали, които да подхождат на всеки декор, а неустоимият дизайн на новата Unica е отличен с наградата за продуктов дизайн Red Dot.


Новата гама e наследник на съществуващата най-успешна серия ключове и контакти на компанията, като е напълно съвместима и може да се комбинира или заменя частично. Серията се произвежда в Пуенте дел Рейна, Испания, и предлага разнообразни стилове и функции, отговарящи на нуждите от подобряване на качеството на интериорния дизайн и начина на живот.

Schneider Electric пуска на пазара в България серия ключове и контакти, отличени с награда RedDot за продуктов дизайнSchneider Electric пуска на пазара в България серия ключове и контакти, отличени с награда RedDot за продуктов дизайн

Това е и най-широката гама на пазара с над 250 функции за осветление, управление, защита, комфорт и комуникация и е подходяща, както за дома, така и за всякакъв вид сгради – хотели, училища, офиси, болници, търговски центрове и др.

Schneider Electric пуска на пазара няколко подсерии на Unica, сред които Unica Studio, Unica Studio Color, Unica Studio Metal, Unica Pure и Unica Pro. Те предлагат широка гама от 30 цвята декоративни рамки от различни материали – от висококачествен полимер до естествени финиши и материали като стъкло. Серията се допълва от метализирани цветове и рамки, както и механизми с антибактериално покритие

С шест конструктивни варианта, елегантни форми, множество цветове и качествен материал, новата Unica е създадена, за да спечели сърцата и да привлече вниманието.

Интелигентната конструкция на продуктите и модулната структура дава възможност за бързо инсталиране и лесен монтаж, а благодарение на широкия набор от функции, от базови до такива за свързване и управление, новата Unica е подходяща за различни типове проекти.

Schneider Electric пуска на пазара в България серия ключове и контакти, отличени с награда RedDot за продуктов дизайн

Серията ключове от гамата на новата Unica не остават незабелязани, защото:

✓ са естетични, ергономични и интуитивни;

✓ са лесни за монтаж;

✓ осигуряват повече пространство за връзки с кабели;

✓ поддържат съвместимост с предшестващи решения;

✓ осигуряват плътен монтаж към стената.


За най-нетърпеливите да се докоснат до новата гама, Schneider Electric подготвя различни активности в рамките на месеца, сред които и игра „Спечели новата Unica за вкъщи!“.

Научете повече – посетете страницата на новата Unica.

В допълнение заедно с новата Unica на пазара е и Unica System+ - цялостна система за офис оборудване с подови кутии, колони за бюро и безжични зарядни, приложими във всякаква среда, включително и у дома. Съвместимостта на новата Unica и Unica System+ дава огромни възможности за осъществяването на всякакви проекти.

Schneider Electric пуска на пазара в България серия ключове и контакти, отличени с награда RedDot за продуктов дизайн

Вижте още:

• Застрахователният сегмент е разделен регионално според пазарите, на които Generali оперира• Уди Брадфорд (Woody Bradford) ще заеме позицията на...