Завърши първата „Инженерна академия“ на „R&М България Производство“Стажантската програма дава ценни професионални знания и умения  за развитие на бъдещите инженери

„R&М България Производство“ (Райхле и Де-Масари България Пръдакшън), част от швейцарската компания Reichle & De-Massari, водещ световен производител на високоефективни и иновативни продукти и системи за комуникационни мрежи и мрежи за данни, дипломира първите студенти, преминали успешно през стажантската програма на компанията „Инженерна академия“.

Програмата, която стартира пилотно в началото на 2019 г. осигурява годишен стаж за студенти от инженерни специалности, които завършват своята бакалавърска или магистърска степен на обучение. Всеки един от стажантите работи по индивидуална програма с ментори – експерти в своята област. Обучението включва преминаване през 5 модула, като във всеки се разработват казуси по реални проекти, които се представят пред мениджърския екип на компанията.

Първите завършили успешно инженерната академия на „R&М България Производство“  са стажантите Иван Терзиев, Николай Човалинов и Радостин Василев. В продължение на една година те преминаха успешно всички пет модула на обучение в отделите: Производство, Локален инженеринг, Качество, Глобален инженеринг и оперативно подпомагане и Развоен център (R&D). Сертификатите си стажантите получиха от инж. Радосвета Радева, „Ръководител отдел, изследване и развитие“ в компанията. Като резултат от успешното им представяне и тримата стажанти са назначени на постоянни позиции в „R&М България Производство“.

 „Програмата на „R&М България Производство“ за изграждане на бъдещи инженери предлага изключителна възможност за придобиване на първоначален професионален опит в международна компания, водеща в телекомуникационния бранш. Щастлива съм, че вече стартираме и второто издание на Академията, като тази година отчетохме изключително голям интерес и десетки кандидатури“, споделя Станка Стоянова, Директор на отдел „Човешки ресурси“ в компанията.

Стажантската програма „Инженерна академия“ на „R&М България Производство“ е платена, като кандидатите подписват срочен трудов договор за период от 1 година с включени пълни осигуровки, възможност за кариерно израстване и работно време на 8, 6 или 4 часа.

Завърши първата „Инженерна академия“ на „R&М България Производство“

Вижте още:

Украинската Опера и Балет поставя “Дон Кихот” в София, Пловдив и Варна. Вечният роман на Сервантес ще оживее пред нас чрез красиви танци, поставяйки сякаш един от най -...

Институтът за развитие на публичната среда съвместно с Фондация „The Convo“ стартира кампания „България, ти имаш суперглас”, за да прикани хората да...