ДЗИ с изцяло нов уебсайт – www.dzi.bgОбновеният корпоративен сайт е част от стратегията на дружеството с най-голям опит в застраховането в България, която цели да предоставя иновативни дигитални решения на своите клиенти

Изцяло обновен корпоративен уебсайт представи на своите клиенти ДЗИ. Сайтът www.dzi.bg е създаден след внимателен анализ на потребителското поведение и е съобразен с всички актуални тенденции в областта на уебдизайна, както за десктоп, така и за мобилна версия.

Основен фокус в новия сайт са подобрената навигация и опростяването на продуктовите страници с цел по-лесно ориентиране в богатото портфолио от продукти и услуги на най-дългогодишното застрахователно дружество в България. Разработени са дигитални инструменти като различни форми за изпращане на запитване при интерес към конкретен застрахователен продукт.

„ДЗИ непрекъснато развива услугите, които предлага на своите клиенти, осигурявайки им максимално улеснение в дигитална среда. Създадохме новия сайт на ДЗИ с идеята той да събира на едно място всички наши застрахователни предложения, съобразени с потребителските нагласи за бърз достъп по всяко време, на всякакво устройство, до важната информация, която трябва да знаят“, заяви Коста Чолаков, председател на УС и главен изпълнителен директор на ДЗИ.

Оригиналният и стилен дизайн на новия сайт е съобразен с корпоративната идентичност на KBC Груп и цели разпознаваемост на брандовете от Групата в България във визуално и функционално отношение. В същата стилистика са издържани сайтовете на Обединена българска банка, ОББ Факторинг и ОББ Застрахователен брокер, както и лабораторията за иновации SurfStudio.

Всички нови сайтове на компаниите от KBC Груп са изработени от eDesign, една от най-награждаваните български агенции за уеб дизайн, с над 15 години опит в създаването на качествени и запомнящи се уеб проекти.

„За eDesign е привилегия, че ДЗИ вижда в лицето на нашата агенция надежден партньор и че имаме възможността отново да докажем професионализма си, както го направихме с работата си по вече обновените сайтове от групата на KBC в България. Новият уебсайт на ДЗИ е предизвикателен и амбициозен проект, свързан с постоянно променящите се потребителски нагласи и все по-мащабното навлизане на дигитални услуги в застрахователния сектор. Вярвам, че създадохме изключително качествен продукт, който отговаря на високите изисквания на групата на KBC“, разказа Георги Костов, творчески директор и основател нa дигиталната агенция eDesign.

Новият сайт е логичното продължение на стратегията на ДЗИ, която цели да предоставя иновативни дигитални решения на своите клиенти. С дигиталните услуги на ДЗИ всеки един клиент на дружеството може онлайн да плати вноска по полица, да поиска оферта за застраховка, както и да заяви или провери щета.

През месец март тази година дружеството даде началото на своето партньорство с платформата за телемедицина - Healee, предоставящо възможност за онлайн прегледи при лекари на клиентите на ДЗИ „Животозастраховане“. От месец юни клиентите на ДЗИ „Животозастраховане“ с групова здравна застраховка „Комплексна медицинска помощ“ пък могат да потърсят необходимия им медицински специалист и да запазят час за преглед при него изцяло онлайн в платформата SuperDoc.bg.

Вижте още:

„Старият дъб“ е специално място. Това не е само последната оцеляла кръчма, но и единственото останало обществено място, където могат да се срещат...