Покана за информационнo и нетуъркинг бизнес събитие на тема: Източници за финансиране на проекти за 2023 и следващите няколко години

На 4 април 2023 г. в Интер Експо Център, гр. София ще се проведе информационен форум на тема „Финансиране на бизнеса 2023+“. Събитието се организира с любезната подкрепа на: „Първа инвестиционна банка“ АД, Human Consulting, XFigureFinance, „Мапекс” АД, „Инвестор Рилейшън Сървисез“ ООД.

Партньори на “Финансиране на бизнеса 2023+“ са: Българо-румънската търговско-промишлена палата, Българо-испанската търговска камара, Браншовата асоциация на дървообработващата и мебелната промишленост, Българската асоциация на електротехниката и електрониката, Клъстер “Зелена синергия, Автомобилен Клъстер България, Дигитална национална коалиция и др. Основни организатори са Fininfo.BG и MoitePari.bg.

Форумът събира на едно място бизнеса, представители на финансиращи институции, експерти и консултанти с практически опит при подготовка и управление на проекти с привлечено външно финансиране. Те ще предоставят актуална информация и директни консултации относно възможностите за финансова подкрепа на проекти в четири ключови теми:

- Инвестиции в технологична модернизация и иновации;

- „Зелена“ енергия, енергийна ефективност и нисковъглеродна икономика;

- Подкрепа за растеж и развитие на бизнеса;

- Проекти на бизнеса за развитие на регионите и инвестиции в човешки ресурси.

Събитието е подходящо както за малки и средни предприятия, така и за големи компании и чуждестранни инвеститори в България, за представители на научните среди, браншовите асоциации, бизнес клъстери, професионалната гилдия и др.

Поканили сме над 15 експерти и професионалисти с богата експертиза, които ще представят възможностите за финансиране на проекти през 2023 и следващите няколко години в сферите от най-голям интерес за бизнеса, сред които: кредитни ресурси и гаранционни фондове, програми за безвъзмездна помощ на ЕС и други донори, фондове за рисково финансиране, бизнес ангели.

Освен полезна финансова информация, форумът предоставя възможност за създаване на ценни бизнес контакти по време на нетуъркинг-паузите, а консултантите на Fininfo.BG ще бъдат изцяло на разположение за безплатни индивидуални консултации на специално обособен за целта щанд за всичко, което представлява интерес.

Повече информация за програмата и лекторите на събитието ще намерите на: https://www.finansiranenabiznesa.com

Заповядайте на 4 април в Интер Експо Център, гр. София! Започваме в 9:30 ч.

Вижте още: