1404889Първите центрове „Моменто“ вече работят в Paradise Center и Sofia Ring Mall и предлагат на клиентите бързо финансиране и повече удобства

По примера на иновативни световни практики във финансовата сфера и за да отговори на очакванията на модерните потребители, Пощенска банка инвестира в създаването на нови центрове за потребителско кредитиране. Първите центрове „Моменто“ са с изключително модерен дизайн и се намират на ниво -1 в Paradise Center и на ниво 0 в Sofia Ring Mall.


Банковото финансиране в „Моменто“ набляга на удобството, бързината и индивидуалния подход, като се използват дигитални решения и в тях не се извършват касови операции и трансакции. Екип от висококвалифицирани специалисти консултират клиентите, за да им предоставят реални и конкретни решения, изцяло съобразени с техните нужди. Новите центрове са част от стратегията на банката за развитие на иновативни канали за финансиране, за да се постигне устойчиво потребителско преживяване. Те са логично продължение на стартиралата през 2016 г. услуга за консултиране и продажби от мобилните банкери на банката – „Банкери Насреща“, която за много кратък период се превърна в съществен генератор на нов бизнес в ритейл сегмента.

„За нас удовлетворяването на нуждите на нашите клиенти е от най-висок приоритет и ние се стремим да намерим най-доброто за тях решение. Затова създаваме специализирани центрове от нов тип, които предоставят бързо потребителско финансиране на нормална цена. Нещо, което определено липсваше на пазара в България. В тях предоставяме максимално улеснени процеси, съчетани с висока експертиза, бързина на обслужване и удобство. Наш постоянен стремеж e да създаваме модерни продукти, които са атрактивни и носят реална добавена стойност на клиентите ни. Вярваме, че „Моменто“ е именно такова решение“, коментира Румен Радушев, началник управление „Индивидуално банкиране и алтернативни канали“ в Пощенска банка.

В центровете „Моменто“ експертите на Пощенска банка предлагат освен богатото портфолио от потребителски кредити на банката и изцяло новия експресен потребителски кредит „Моменто“. Клиентите могат да кандидатстват както за потребителски кредити с лихва, започваща от 4.65%, в зависимост от индивидуалния им профил и нужди, така и за новия продукт. Само в центровете „Моменто” клиентите могат да получат одобрение за потребителски кредит до 40 000 лв. в рамките на максимум 40 минути. Потребителите сами избират как да получат парите си по вече одобрен от банката кредит − по открита банкова сметка да изтеглят в брой от най-близкия офис на банката или да изтеглят от всеки един агент на Western Union в страната с превод с преференциална за България услуга на ниски цени от 5 до 30 лв., в зависимост от сумата.

Новият потребителски кредит „Моменто − без допълнителни изисквания“ за финансиране до 20 000 лв. със срок на изплащане до 84 месеца − е без такса за кандидатстване, без изискване за превод на работна заплата, без задължителни застраховки и без такса за разплащателна сметка, обслужваща кредита. Единственото, което клиентът заплаща, са месечните вноски, като например за кредит от 2 000 лв. клиентите биха могли да заплащат месечна вноска от 40 лв., а за 10 000 лв. само по 199,99 лв. на месец. Посочените вноски са примерни и могат да варират. В новите центрове освен за потребителски кредит клиентите ще могат да кандидатстват и за кредитни карти.

Стратегията на банката е да продължи да инвестира в бранда за иновативно потребителско кредитиране „Моменто“ с нови офиси на ключови локации, които не оперират с кеш и правят клиентското преживяване модерно и атрактивно. Очаква се следващите нови офиса да бъдат открити до края на годината.

Повече информация за центровете за потребителско кредитиране „Моменто“ и условията на предлаганите в тях банкови продукти и услуги можете да откриете на www.postbank.bg или на място в специализираните центрове на банката ниво -1 в Paradise Center и на ниво 0 в Sofia Ring Mall, които са с удължено работно време и ще обслужват клиенти всеки ден от 10:00 до 22:00 часа. 

1404889-1 

Вижте още:

Украинската Опера и Балет поставя “Дон Кихот” в София, Пловдив и Варна. Вечният роман на Сервантес ще оживее пред нас чрез красиви танци, поставяйки сякаш един от най -...

Тази помощ не само ускорява местната модернизация, но ще помогне на България да следва тенденциите на световния пазар и да обезпечи продоволствената си сигурност, прилагайки...

Институтът за развитие на публичната среда съвместно с Фондация „The Convo“ стартира кампания „България, ти имаш суперглас”, за да прикани хората да...