Христина Тотева поема „Връзки с обществеността“ в Телерик Академия

С над 7 години опит в сферата на ПР и комуникациите, Христина ще отговаря за увеличаването на ефекта на Академията върху обществото и бизнеса.

Телерик Академия - водещата трейнинг компания за летящ кариерен старт и успешна реализация, обяви ново назначение, ключово за следващия етап от развитието ѝ. Христина

Тотева поема „Връзки с обществеността“ в Телерик Академия от началото на ноември 2023 г.

Тя има над 7 години опит в сферата на вътрешни и външни комуникации и корпоративна социална отговорност, придобит при разработването и прилагането на комуникационни стратегии за външни и вътрешни публики на големи компании като Сибанк, ОББ и ДЗИ. Преди да стане част от екипа на Телерик Академия тя заема позицията Маркетинг мениджър в Делойт България.

Христина ще отговаря за всички комуникационни дейности, връзката с медиите, изграждането и утвърждаването на имиджа на Телерик Академия и корпоративната ѝ идентичност. Сред задачите ѝ също ще бъдат организирането на различни видове събития и ПР дейности, както и развитието на комуникационните политики на компанията.

Тази нова за компанията роля е резултат от бурното развитие на Академията през последните 6 години, в които тя представя уникален за България по продължителност (6 месеца) и резултат (80% от курсистите започват работа до 3 месеца от завършване) обучителен формат за ИТ кариерен старт Alpha, както и 3-месечните изцяло практически обучения Upskill. Академията продължава да надгражда и разширява обученията си, като през следващите месеци предстои да обяви изцяло нови Upskill програми, които отговарят на нуждите на бизнеса.

„Имаме амбиция и планове да развием и задълбочим ефекта на Телерик Академия върху обществото и бизнеса. С разширяването на екипа с професионалисти вярваме, че се доближаваме с още една стъпка до тази цел. С Христина като част от екипа ни ще можем по-фокусирано и в по-голям мащаб да популяризираме възможностите за придобиване на ключови дигитални умения, както и да отговорим на нуждите на бизнеса, като изведем обученията и партньорската си програма до следващо ниво.“, коментира Александра Мечкова – главен изпълнителен директор на Телерик Академия.

Вижте още:

Украинската Опера и Балет поставя “Дон Кихот” в София, Пловдив и Варна. Вечният роман на Сервантес ще оживее пред нас чрез красиви танци, поставяйки сякаш един от най -...

Тази помощ не само ускорява местната модернизация, но ще помогне на България да следва тенденциите на световния пазар и да обезпечи продоволствената си сигурност, прилагайки...