Ирен Онтева с ексузивна фотосесия за GAUTIERОт  01 ноември до 31 декември  ексклузивни модели на GAUTIER в Парадайс център.

Представителят за България на световно известната френска марка за мебели GAUTIER, избра за лице на рекламната си кампания J'ADORЕ топ моделът Ирен Онтева.
 
Тя засне уникална фото сесия  на ексклузивната колекция мебели за сезон 2015 / 2016г.

Автор на фото сесията е топфотографът Васила Андреева.

Мотото на кампанията е „J’ADORE GAUTIER” /обожавам GAUTIER /. Обожанието е върхът на емоциите! А за да не стихват те, фирмата организира различни изненади за своите клиенти и почитатели  – специални отстъпки, подаръци за децата и томбола с награда уникално мултифункционално легло „DIMIX „.

Френските мебели GAUTIER вече 50 години са неоспорим фактор в света на мебелите.

GAUTIER е първият френски производител на мебели, който притежава и трите сертификата - за качество, за безопасност и за опазване на околната среда.
 
Ирен Онтева с ексузивна фотосесия за GAUTIERДнес марката е позната в 70 държави, разположени на 5 континента.

Над 5 милиона деца по света са отраснали в стаи, обзаведени с мебели GAUTIER.
 
В България, марката GAUTIER се представлява вече близо 20 години от фирма А и З ЕООД. Фирмата е позната с  изключително атрактивните си интериорни решения, високо качество на предлаганите продукти, стриктно спазване на срокове за изпълнение и безупречното отношение към клиентите и партньорите си.


Вижте още:

Украинската Опера и Балет поставя “Дон Кихот” в София, Пловдив и Варна. Вечният роман на Сервантес ще оживее пред нас чрез красиви танци, поставяйки сякаш един от най -...

Тази помощ не само ускорява местната модернизация, но ще помогне на България да следва тенденциите на световния пазар и да обезпечи продоволствената си сигурност, прилагайки...

Институтът за развитие на публичната среда съвместно с Фондация „The Convo“ стартира кампания „България, ти имаш суперглас”, за да прикани хората да...