Ивайло Кожинков е новият изпълнителен директор на Bosch домакински уреди България

От май 2024 г. Ивайло Кожинков заема позицията изпълнителен директор на Bosch Домакински уреди България. Той поема поста от досегашния ръководител на компанията инж. Ивайло Рашев.

Ивайло Кожинков има 12 години опит в Bosch Домакински уреди и преминава през различни позиции, последната от които е директор „Продажби“, като е отговарял за осъществяването на търговската стратегия на бранда у нас. От 2019 до 2021 г. е бил Мениджър международни ключови клиенти в централата на Bosch в Мюнхен, Германия, където е отговарял и за разработването и управлението на стратегически проекти.


Два пъти е отличаван като най-добър мениджър ключови клиенти според световната класация на компанията.

Има магистърска степен по финансов мениджмънт от Софийския университет „Св. Климент Охридски“ и Университета Монтескьо в Бордо, Франция. Преминал е успешно редица продуктови, търговски обучения и специализации.

„Ще продължим мисията на Bosch за здравословен и устойчив живот у дома. Да използваш оптимално ресурсите в домакинството и да живееш комфортно, не е трудно, но е от все по-голямо значение. За това ще продължим да предлагаме иновативни и високотехнологични решения за по-екологичен начин на живот на своите потребители“, каза Ивайло Кожинков.

Вижте още:

Държавата започва обсъждането на възможностите за изграждането на консолидиран платежен механизъм за компенсиране на производителите при форсмажорни обстоятелства. Това се...