За трета поредна година PIAZZA BIRRA MORETTI ще преобрази центъра на София във фестивал на италианския дух и култура

В периода 14-16 юни, на площад Славейков Birra Moretti ще предостави възможност на софиянци и гостите на града да се насладят на италианския начин на живот

В периода 14-16 юни, площад Славейков, гр. София, отново ще се преобрази в PIAZZA BIRRA MORETTI. Тридневният фестивал на италианския начин на живот и култура ще предостави на софиянци и гостите на града множество забавления и изненади. PIAZZA BIRRA MORETTI ще пренесе присъстващите в Италия и ще им даде възможност не само да се насладят на автентичния ѝ дух, но и да прекарат чудесно време заедно с близки и приятели. Тридневното мероприятие, което потапя в италианския дух и култура се организира от любимата и вече добре позната и на българските консуматори Birra Moretti.


PIAZZA BIRRA MORETTI ще бъде открита в петък, 14 юни, от 17 часа. Любителите на бирата и италианския начин на живот ще могат да станат част от различни активности, с които ще се докоснат до Италия и италианския начин на живот. Гостите на PIAZZA BIRRA MORETTI ще могат да се насладят освен на Birra Moretti и на автентична пица, паста, джелато и много други ястия, докато на фона свири традиционна италианска музика. Към това се добавя и шоукукинг с Карла, която ще запознае отблизо всички присъстващи с кулинарния свят на Италия.

PIAZZA BIRRA MORETTI знае, че в сърцето на италианския начин на живот се крие неписаното правило, че насладата от добрата бира винаги е с добра храна и в добра компания. Затова, на следващия ден изненадите от Birra Moretti продължават. Фестивалът ще стартира със съботен брънч, след което Лео Бианки ще демонстрира кулинарните си тайни в шоукукинг сесия. Изпълнители от Варненската опера пък ще зарадват гостите с изпълнения на музика на живо.

За трета поредна година PIAZZA BIRRA MORETTI ще преобрази центъра на София във фестивал на италианския дух и култура

Последният ден в Италия ще донесе вкусна храна, традиционна музика и ще създаде хубави спомени на всички присъстващи.

Birra Moretti се е погрижила за доброто настроение през трите дни на фестивала и гарантира на посетителите, че ще се потопят в италианския дух и начин на живот по време на PIAZZA BIRRA MORETTI. Популярното събитие се провежда за трета поредна година в София и благодарение на интересната си програма, множество изненади, хубава храна и чудесна Birra Moretti се радва на голям интерес от страна на софиянци и гостите на града.

Подробна информация за на PIAZZA BIRRA MORETTI и подготвените изненади на 14, 15 и 16 юни на площад Славейков в София има на страницата на събитието ТУК.

Вижте още:

Държавата започва обсъждането на възможностите за изграждането на консолидиран платежен механизъм за компенсиране на производителите при форсмажорни обстоятелства. Това се...