MarketStar Bulgaria Ускорява Темповете на Растеж с Отварянето на Нов Офис в София

Само за последните месеци, компанията е разраснала екипа си с 15 души и възнамерява да отвори три пъти толкова нови места до края на година.

MarketStar Bulgaria – световен лидер в продажбите в сферата на технологиите - с гордост обявява откриването на новия си офис в София, България, което маркира значим етап не само в растежа на компанията, но и утвърждаването на страната като основен център за специалисти по продажби в областта на технологиите. Събитието ще се проведе на 29 юни в сградата Mobi Art , в присъствието на 100-150 пионери в технологичния сектор и медиите.

Събитието е ярко отражение на вътрешните ценности на компанията, а именно стимулиране на личностния и професионален растеж на служителите и местната икономика. Новият офис с капацитет 110 седящи места, намиращ се в престижната сграда Mobi Art в един от най-динамично развиващите се и зелени райони на столицата, е също така израз на ангажимента на MarketStar Bulgaria да осигури изключителна работна среда за своите служители и клиенти. Съвременният обект разполага с модерен дизайн, отворени офис пространства и развита инфраструктура, които стимулират новаторството, работата в екип и баланса между работа и личен живот.

Самият Теофил Шиков, Вицепрезидент на MarketStar Bulgaria, споделя: "С голямо удовлетворение откриваме нашия нов офис и отбелязваме тази важна стъпка заедно с нашите уважавани партньори, клиенти и отдадени служители. Откриването на нашия съвременен офис символизира настоящия растеж и прогрес на MarketStar и е пример за основните ценности, към които MarketStar се стреми - стимулиране на растежа на нашите служители, принос към местната общност и предоставяне на изключителни услуги на нашите клиенти."

Откриващото събитие ще бъде отбелязано с тържествена церемония по прерязване на лентата с участието на почетни гости, включително местни компании, изпълнителни директори, престижни медии и лидери в сферата на технологиите и иновациите. Присъстващите ще имат възможността да разгледат новия офис, да се запознаят с талантливия екип, стоящ зад успеха на компанията, и да научат повече за решенията и услугите, предлагани от MarketStar Bulgaria.

MarketStar в България

Откриването на новия офис в София е поредната голяма стъпка в развитието на компанията и съсредоточаването й върху българския пазар, след като през 2022 г. американският пионер MarketStar придоби българската компания Out2Bound като ключов играч в ИТ продажбите в Централна и Източна Европа и маркира създаването на MarketStar Bulgaria, която само за няколко месеца успя да се разрастне с 15 служители. Събитието по откриването на новия офис е само една част от бъдещите планове за растеж на компанията, която до края на 2023 г. цели да отвори поне още 50 работни места.

Основана през 1988 г., MarketStar е вече 35 години лидер в продажбата на аутсорсинг услуги и в момента има над 1,950 служители по целия свят, успешно занимаващи се с продажбата на продукти и услуги от името на най-големите и иновативни технологични компании в света - като само за последните месеци бройката на клиентите нахвърля 20. По този начин, с отварянето на нов и модерен офис в България - една от най-прогресивните стартъп екосистеми и водещ инвестиционен център в региона - MarketStar насърчава иновациите, предприемачество и развиването на нови технологии на локално и глобално ниво.

MarketStar Bulgaria Ускорява Темповете на Растеж с Отварянето на Нов Офис в София

Вижте още: