Мусала Софт с отличие “Равнопоставеност и грижа за служителите”

Стратегията за грижа за хората и сплотен мултинационален екип, донесоха на Мусала Софт отличие в годишните B2B Media Awards 2023, категория “Равнопоставеност и грижа за служителите”.

“В Мусала знаем и ценим това, че всяка индивидуалност от невероятната ни мултикултурна палитра от колеги допринася за общия успех. Затова фокус в грижата за хората ни е да допринасяме за постоянното израстване и развитие на всеки колега, на личния му и професионален талант. По този начин превръщаме всяко предизвикателство нова възможност и в нов покорен връх.“ - сподели Йола Луга, мениджър “Обучения” в Мусала Софт.

Наградата е за изпълнението на цялостната стратегия на компанията за равнопоставеност и грижа за хората в условията на мултикултура реалност и сложни географски дистрибутирани проекти.

Многообразието от личности, които работят заедно в Мусала, изисква добро планиране и организация на работния процес така, че всяка една да има своето най-добро възможно преживяване в компанията с равен достъп до ресурси и възможности. Компанията се справя успешно в управлението на всички тези процеси за колеги от 10+ националности, сплотявайки ги в силна корпоративна култура на обмен на знания и стремеж към непрекъснато развитие.

Мусала Софт с отличие “Равнопоставеност и грижа за служителите”

Вижте още:

„Старият дъб“ е специално място. Това не е само последната оцеляла кръчма, но и единственото останало обществено място, където могат да се срещат...