Нетера приветства нови членове в своя Консултативен съвет

Съветът ще обедини разнообразна група опитни експерти в областта на телекомуникациите и технологиите

Нетера, глобален доставчик на телекомуникационни услуги, обяви започването на втория мандат на своя Консултативен съвет. Компанията приветства като нов член Саймън Вай, старши партньор в Кеймбридж Мениджмънт Консултинг (Cambridge Management Consulting) и опитен международен експерт в областта на телекомуникациите.

Богатият опит на Вай ще бъде ценен актив за Нетера, докато компанията се развива в непрекъснато променящата се телекомуникационна среда.

„Присъединявам се, привлечен от стратегията, амбицията и енергията на Нетера. Бях силно впечатлен от фокуса й да предоставя на бизнеса глобална свързаност, управляеми дейта център услуги, облачни решения и услуги за кибер сигурност, всички с минимална намеса и автоматизиран подход. Спечели ме и това, че компанията е успяла да превърне 80% от клиентите си в свои промоутъри. За мен е удоволствие да мога да помогна на високо мотивираните екипи на Нетера да увеличат приходите, да разработят бизнес планове и да се съсредоточат върху изключително важните си цели (WIGs)“, коментира Саймън Вай.

От предишните членове в съвета остава Густаво Бърние, управляващ директор и член на изпълнителния съвет на Дизайнит (Designit). Неговото присъствие ще гарантира приемственост и ценни идеи.

Основателят и главен изпълнителен директор на Нетера Невен Дилков, Мая Калчева, главен изпълнителен директор на Neterra.TV и оперативен ръководител „Маркетинг и комуникации“ на Нетера Груп, и Джордж Шлосарек, неизпълнителен директор на Нетера, са постоянни членове на съвета.

„Изключително сме благодарни на предишните членове на съвета, които допринесоха корпоративното управление и стратегическото мислене в Нетера да се издигне на много по-високо глобално ниво", каза Невен Дилков.

Той планира да привлече и други членове, които споделят ценностите на компанията и ще са от полза със своя опит за постигане на стратегическите цели на компанията, за подобряване на оперативната ѝ ефективност и предоставяне на изключителна стойност на клиентите.

Визията е да обедини разнообразна група опитни експерти в областта на телекомуникациите и технологиите. Техните колективни познания ще осигурят ценни идеи и насоки за изпълнителния екип на Нетера.

Вижте още:

Държавата започва обсъждането на възможностите за изграждането на консолидиран платежен механизъм за компенсиране на производителите при форсмажорни обстоятелства. Това се...