Schneider Electric България представя електрически табла – Thalassa Landscape

Schneider Electric – глобалният лидер в енергийния мениджмънт, представя гамата си табла Thalassa Landscape. Тяхната специфична функция оказва улеснение и участва в процеса на проектиране, изграждане и поддръжката на фотоволтаично оборудване.

За разлика от стандартните електрически табла, Thalassa Landscape са много по широки, отколкото високи. Височината им варира от 536 до 852 мм, а широчината достига 1056мм. Тези размери позволяват свързването на все повече стрингове в малко пространство, както и улеснение при подреждането на множество кабелни входове. Вратата на таблата им се отваря от дъното, което значително намалява влиянието на поривите на вятъра.


Thalassa Landscape са изработени от 100% полиестер. Това спомага за тяхната издръжливост при работа на открити пространства. Качеството на материалите е удостоверено със сертификати, които потвърждават изработката им по стандартите за устойчиво развитие. Гамата е тествана за механични и термични въздействия. Тя има висока степен на пожарна устойчивост. Революционният материал, от който са изработени таблата Thalassa Landscape осигурява много по добро представяне от всички досегашни материали.

Schneider Electric България представя електрически табла – Thalassa Landscape

Вижте още:

„Старият дъб“ е специално място. Това не е само последната оцеляла кръчма, но и единственото останало обществено място, където могат да се срещат...