Международен фотоконкурс с голяма награда търси  вдъхновяващи кадри в България

Модната платформа Answear ни провокира да превърнем ежедневния си маршрут в пътешествие, като снимаме необичайни гледки и места.

Красотата често е само на една крачка разстояние и няма нужда да пътуваме до другия край на света, за да я открием. Впечатляващите места и неочакваните гледки, които слагат начало на вълнуващи истории, ни очакват зад ъгъла или по пътя към работа, в градския транспорт или на кратка уикенд-ваканция. Международният фотоконкурс на модната платформа Answear - JourneySpirationBG ни провокира да ги забележим, да ги запечатаме и да ги споделим в Instagram до 31 юли.

Победителят в престижното състезание ще бъде избран от професионално жури. В него влизат Биляна Славейкова, блогър и журналист, и Елица Бехар-Михайлов - маркетинг експерт, фотограф и блогър. Освен първото място, авторът на най-добрата снимка ще получи голямата парична награда от 2000 лева. Два допълнителни приза от 250 лева ще бъдат връчени на участниците, които успеят да създадат приковаващ вниманието кадър.

Конкурсът на платформата за градска мода Answear се провежда за пети пореден път у нас, като предишното му издание на тема FoodSpiration вдъхнови над 500 участници да споделят специалните си моменти.

Международен фотоконкурс с голяма награда търси  вдъхновяващи кадри в България

В новото издание JourneySpirationBG може да се включи всеки, без значение дали е любител фотограф или професионалист, като погледне на ежедневието си по нов начин и превърне обичайния си маршрут в пътешествие.

Ако имате око за красивото и искате да споделите кадри на вашите неочаквани дестинации и емоционални моменти, качете ги в своя Instagram, отбележете @answear_bg на снимката и в описанието към нея, добавете хаштага на конкурса - #journeyspirationBG и последвайте @answear_bg.

Пълните условия за участие и повече информация ще откриете на www.lifespirationstartshere.answear.bg.

Международен фотоконкурс с голяма награда търси  вдъхновяващи кадри в България

Вижте още:

Между 6 месеца и 1 година са необходими на българските компании, за да се подготвят за еврозоната. Това показват резултатите от неформално проучване на Асоциация на...

„Старият дъб“ е специално място. Това не е само последната оцеляла кръчма, но и единственото останало обществено място, където могат да се срещат...