Сдружение „Дамски форум“ обяви старата на новата Менторска програма 2024

Успешно приключи петото издание на инициативата, стартира новият прием.

В края на февруари приключи 5-ото издание на менторската програма на „Дамски форум“ под мотото „Кръгът на успеха“.

28 двойки ментори и млади дами работиха заедно в продължение на 10 месеца през изминалата година, за да изградят и развият знания и умения, полезни за разширяването на хоризонтите и култивирането на самочувствие и увереност у младите жени в бизнеса и обществото.

В Менторската програма могат да участват дами, които стартират или вече са стартирали кариера или бизнес, като по този начин получават шанса да работят за своето личностно и професионално развитие и да се учат от опита и съветите на едни от най-изявените бизнес дами в България.

В рамките на програмата освен индивидуалното менторство, има групови модули по теми, полезни за бизнеса, като правни основи, бизнес план, маркетинг стратегии, имидж и репутация, финансово планиране и др.

Програмата е уникална по рода си с това, че достъпът до нея е безвъзмезден, след кандидатстване с формуляр и мотивационно писмо. Кандидатурите се оценяват от УС на Сдружение „Дамски Форум“ и чуждестранните партньори на организацията от програма „Одисей“. От миналата година завършилите Менторска програма създадоха и Алумни Клуб с цел последващо развитие и обмяна на опит и идеи.

От началото на март започна набирането на кандидатури за Менторска програма 2024.

Повече информация и апликационна форма можете да намерите тук: https://ladiesforum.info/mentorska-programa/

Специални гости на заключителното събитие в креативното пространство на S.P.A.C.E Productions Sofia бяха г-жа Саша Безуханова – бизнес лидер, ангел-инвеститор и филантроп, основател на платформата MOVE.BG, и г-ца Десислава Тошева, собственик и главен дизайнер на Модна къща Caviar Couture. През призмата на личния си опит в развитието на бизнес двете дами подчертаха, че за успеха са нужни на първо място ясно поставени цели, а присъствието на ментор като съветник и консултант е безценно.

Сдружение „Дамски форум“ обяви старата на новата Менторска програма 2024

Председателят на „Дамски Форум“ г-жа Диана Митева и основният организатор и вдъхновител на програмата г-жа Ани Шакарян откриха събитието с обръщение към ментори, участници и алумни.

В събитието участваха и дамите Alumni Club Ladies Forum, лекторите в обучителните модули и инфлуенсърите, които подкрепиха програмата през изминалата година.
За петте години от първото издание на програмата, през менторство са преминали над 150 дами от бизнеса, организации с нестопанска цел или публичния сектор, които получават възможност да израснат лично и професионално.

Вижте още: