Стартира четвъртото издание на Инженерната академия на „R&М България Производство“

И тази година по време на обучението стажантите ще получат мотивиращо възнаграждение

„R&М България Производство“ (Райхле и Де-Масари България Пръдакшън), част от швейцарската компания Reichle & De-Massari, водещ световен производител на високоефективни и иновативни продукти и системи за комуникационни мрежи и мрежи за данни, отвори кандидатстването за четвъртото издание на стажантската си програма „Инженерна академия“ 2022 – 2023.

Стажът продължава една година, като стартира през септември 2022 г. и ще се провежда в производствената база на компанията в София, ул. „Резбарска“ 1е, кв. „Хаджи Димитър“.

Академията дава възможност на бъдещите млади инженери да преминат през 5 етапа и ключови отдела в компанията с инженерна насоченост: седем седмици в отдел „Производство“ и по единадесет седмици в четири инженерингови отдела на компанията:

• Локален инженеринг

• Качество

• Глобален инженеринг и оперативно подпомагане

• Развоен отдел

„Щастливи сме, че за поредна година даваме възможност на младите хора да черпят от нашия опит“, посочва Станка Стоянова, директор на отдел „Човешки ресурси“ в компанията. „Осигуряваме индивидуална програма за развитие и работа с ментори, които са топ специалисти в своята област, и както и миналата година стажът ще се реализира на 8-часов работен ден. Вълнуваме се да се запознаем и развием тези млади таланти“, допълва още тя.

Както всяка година 5-те модулни етапа в Инженерната академия са ключови за развитието на младите стажанти. Обучението включва разработка на реални казуси по проекти (вкл. международни), като след всеки модул стажантите ще бъдат оценявани от своите ментори и при положителна обратна връзка ще могат да преминат към следващ етап на обучение. Стажът приключва с връчване на сертификат и при наличие на свободна позиция може да се предостави възможност за назначаване в „R&М България Производство“.

От началото на Инженерната академия през 2019 г. досега за нея са кандидатствали над 230 студенти. Дванадесет от тях са избрани и стават са част от академията, като преминават през всичките ѝ обучителни етапи, а петима получават предложения за работа и вече са част от екипа на компанията.

Инженерната академия на „R&M България Производство“ е подходяща за завършили трети курс на университет с инженерна специалност или току-що дипломирани инженери.

Краен срок на кандидатстване – 01. 08. 2022 г.

За да кандидатствате, последвайте линка https://www.jobs.bg/job/6363794 или изпратите актуално CV на английски език на имейл Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите., като опишете Вашите цели и очаквания от стажантската програма.

Повече информация за изискванията за прием в Инженерната академия може да получите на Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите., както и на тел. +359 878 52 00 12.

Вижте още:

● Ново проучване на International Workplace Group разкрива, че 74% от родителите биха потърсили нова работа, ако се налага дълго ежедневно пътуване...