tbi bank и eCommerce Academy ще проведат безплатен уебинар за малки и средни онлайн търговци

На 5-и юни от 10:30 ч. ще се проведе нов епизод от поредицата безплатни уебинари tbi talks на тема „Как да развием печеливша е-търговия за малък и среден бизнес през 2024 г.“. Онлайн събитието се организира от tbi bank за пръв път съвместно с eCommerce Academy, водещата общност от електронни търговци в България, както и с подкрепата на Изпълнителната агенция за насърчаване на малките и средните предприятия (ИАНМСП).

В предстоящото издание ще се включат познати лица от света на електронната търговия в България, сред които Никола Илчев, предприемач и основател на eCommerce Academy, Георги Костов, съосновател и CEO на GombaShop, Христо Колев, ръководител “Е-търговия” за България в tbi bank, Добромир Милчев, управител на SoundMart.bg и Борислав Колибаров, съосновател на MarmaLAB.


Събитието ще продължи един час, а участието в дискусията изисква само предварителна регистрация ОТТУК>>>

Темите на събитието включват:

• На практика: 7 стъпки за създаване на успешен онлайн магазин;

• Реален казус: Как да започнем, развием и утвърдим онлайн магазина си (SoundMart);

• Дискусия: Тенденции в е-търговията през 2024: по-достъпно пазаруване онлайн - Христо Колев, Никола Илчев, Георги Костов и Борислав Колибаров.

tbi bank и eCommerce Academy ще проведат безплатен уебинар за малки и средни онлайн търговци

Вижте още:

Държавата започва обсъждането на възможностите за изграждането на консолидиран платежен механизъм за компенсиране на производителите при форсмажорни обстоятелства. Това се...