Всички онлайн услуги и продукти на издателство Клет достъпни на едно място

Единната система за вход „Klett ID“ улеснява хиляди клиенти

Издателство Клет България разработи изцяло нова единна система за достъп до всички техни дигитални ресурси - „Klett ID“. Платформата осигурява значително по-лесен и бърз вход до богатата палитра от услуги на издателството, като заменя досега съществуващите методи на регистрация. До момента хиляди вече са създали свой профил, а всеки, който не е, може да я разгледа и да се възползва тук.

Създаването на акаунт е лесно и бързо, само в няколко кратки стъпки, като за максимално улеснение на потребителите има и възможност за вход през вече съществуващ акаунт във Facebook, Google, Microsoft или системата на МОН.

С наличието на профил в „Klett ID“ всеки може да проследява историята на направените поръчки по всяко време само с един клик. Платформата осигурява възможност за самостоятелно заявяване и генериране на код за достъп до всички учебници, достъп до електронни и електронно четими учебници, до тестове и допълнителни материали, разработени в помощ на учителя.

Достъпът до познатата дигитална образователна среда iZZI също се случва посредством „Klett ID“, като всеки може да заяви едномесечен безплатен пробен период, за да се запознае отблизо с богатата колекция от интерактивни ресурси с високо качество. Към момента над 1000 души са се възползвали от тази възможност.

Издателство Клет България полага дългосрочни усилия в посока улесняването на своите клиенти и подобряването на разнообразни ресурси за обучение. Основният стремеж на компанията е да допринася за по-достъпно, по-разбираемо и съвременно образование.

Вижте още:

Държавата започва обсъждането на възможностите за изграждането на консолидиран платежен механизъм за компенсиране на производителите при форсмажорни обстоятелства. Това се...