1509217А1 стартира предварителни поръчки на новия флагман Xperia XZ3 от Sony, като всички, които заявят модела на a1.bg до 5 октомври, ще получат безплатен код за сваляне на дигитално копие на играта Call of Duty: Black Ops 4 за PlayStation® 4. Смартфонът се предлага на цена от 41,99 лева на месец или 939,99 лева в брой с абонаментен план A1 One Unlimited 5XL.

Xperia XZ3 идва с 6.0-инчов QHD+ HDR OLED дисплей, който се отличава с перфектни контраст, цветове и чистота на изображенията. Моделът е много подходящ за забавление със своята разделителната способност от 1440 x 2880 пиксела и най-мощните досега предни високоговорители в Sony смартфон, които разполагат със съраунд S-Force за още по-голяма чистота на звука.

Xperia XZ3 се отличава с елегантен, издръжлив и интуитивен дизайн, като предоставя бърз достъп до всички функции за забавление и до най-често използваните от потребителите приложения, посредством интелигентния страничен сензор на устройството.

Моделът разполага с 19-мегапикселова камера Motion Eye™ с функция „интелигентно стартиране, която моментално активира камерата, когато смартфонът бъде обърнат в пейзажен режим и автоматично задава настройките за снимане. Камерата разпознава обекта, който ще бъде заснет, и реагира мигновено, за да предостави професионално изглеждащи изображения дори при заснемане на кадри във въздуха. Предната камера е 13-мегапикселова и обещава изчистени селфита даже при слаба светлина. Тя разполага със светкавица и с ефекта „боке, който разфокусира фона, извеждайки на преден план лицето в кадър.

Скоростта и производителността на Sony Xperia XZ3 се осигуряват от мобилната платформа Qualcomm® Snapdragon™ 845, която се справя с лекота с всички приложения, филми и игри. Оперативната памет на модела е 4 GB, а вградената – 64 GB, като тя може да достигне 512 GB с помощта на слота за microSDXC карта.

Вижте още:

Държавата започва обсъждането на възможностите за изграждането на консолидиран платежен механизъм за компенсиране на производителите при форсмажорни обстоятелства. Това се...

Между 6 месеца и 1 година са необходими на българските компании, за да се подготвят за еврозоната. Това показват резултатите от неформално проучване на Асоциация на...