Behr-Hella Thermocontrol ще търси таланти на „Дни на кариерата“ в УНССКомпанията ще представи професионални възможности на младите икономисти

Behr-Hella Thermocontrol (BHTC) България ще представи възможности за професионална реализация по време на "Дни на кариерата: икономика, финанси, маркетинг, човешки ресурси и обслужване на клиенти". Еднодневният форум ще се проведе на 28 ноември в Университета за национално и световно стопанство (УНСС).

Посетителите ще се срещнат с представителите на BHTC на щанд 52 във фоайето на висшето училище. Събитието се провежда под патронажа на ректора на УНСС проф. д.ик.н. Стати Статев, организирано е от компанията за набиране на персонал JobTiger съвместно с Междууниверситетския център за развитие на кариерата на УНСС и Студентския съвет при УНСС.

Бъдете активни не само в търсенето на работа, но и в избора на кариерна реализация и работодател. BHTC е доказано една от най-бързоразвиващите се компании у нас, а постоянно разширяващият се екип е доказателство за динамичното и перспективно развитие, което имаме през последните години. Ще се радваме, ако студентите от УНСС станат част от сплотения ни екип и нашия успех“, сподели г-жа Станка Стоянова, мениджър „Човешки ресурси“ в BHTC.

В завода и развойния център на компанията край Божурище работят над 770 служители. До 2022 г. ще бъдат открити повече от 200 нови работни места за специалисти в различни области. Производствената база в България е най-голямата в групата на BHTC. По-рано през тази година BHTC приключи разширението на завода си за автомобилни климатични системи в "Икономическа зона София-Божурище". Инвестицията добави нови 6500 кв. м - производствена площ, складове, технически зони, офиси и лаборатории. Проектираните и произвеждани в предприятието продукти се доставят на големи автомобилни компании, сред които Daimler, Audi, BMW, Volkswagen, Bugatti, Porsche и др.

Вижте още: