BILLA България отваря два нови магазина - в София и ВрацаМрежата от търговски обекти на веригата вече наброява 132 магазина в 39 града в страната

Два нови обекта на търговската верига за бързооборотни стоки BILLA България отвориха врати днес в градовете София и Враца. Те се намират в ж.к. „Овча купел“ в София – на бул. „Монтевидео“ №23A, и в ж.к. „Медковец“, на ул. „Кръстьо Бързаков“ №14А във Враца. В тях клиентите ще открият над 7700 артикула от различни групи продукти и богато разнообразие от предложения на изгодни цени. Компанията активно продължава да разширява мрежата си от обекти, като съвместно с това разкрива нови работни места. С откриването на двата магазина новоназначените служители са 54, които се присъединяват към над 4500 служители на веригата в цялата страна.

„Горди сме, че семейството на BILLA България продължава да се разраства, което показва, че се придържаме към дългосрочната си стратегия за активно разширяване на мрежата ни от обекти, независимо от настоящата усложнена ситуация. Благодарни сме, че клиентите ни гласуват доверие и пазаруват при нас. Всичко това ни стимулира да продължим да работим със същите темпове и да растем. Двата новооткрити магазина са разположени на изключително комуникативни локации и ще предложат на клиентите добре познатите високо качество, разнообразие и добро обслужване,“ коментира Норберт Мисбрандт, управител на BILLA България.

Общата инвестицията в двата обекта е на стойност 3,4 млн. лева. И двата обекта ще зарадват посетителите си с богат асортимент с доказано качество - разнообразие от качествени български плодове и зеленчуци от BILLA Градини, топъл хляб, изпечен на всеки 30 минути, вкусни ястия от топлата витрина, любими продукти от собствените марки Clever, BILLA, BILLA Premium, както и с всички актуални промоции, достъпни с обновената програма за лоялност – BILLA Card, сред които над 1000 продукта с трайно ниска цена и продуктови ваучери през мобилното приложение BILLA APP.
И в двата обекта ще се следи стриктно за спазването на противоепидемичните мерки за безопасност. Зоните BILLA Пекарна, Деликатеси, Топла витрина, Плодове и зеленчуци са част от активността на BILLA България под надслов „Прясно и безопасно – с грижа за всички нас“. Тя включва редовна дезинфекция на всички работни помещения и плотове, плексигласови врати, зад които са разположени пресните храни, като печива и топли ястия, ръкавици, които посетителите могат да използват при избора на продукт в тези зони, както и всички необходими лични предпазни средства за служителите.

Вижте още: