„Девин“ ЕАД дарява над 3000 литра изворна вода на фондация „За Нашите Деца“Компанията осигурява безвъзмездно месечните количества за дейността на фондацията

„Девин ЕАД“ дари над 3000 литра изворна вода с марка DEVIN на фондация „За Нашите Деца“. Инициативата е част от продължаващата от лятото на 2020 г. подкрепа, в която „Девин“ ЕАД обезпечава месечните питейни нужди от чиста, безопасна, недокосната от човешка ръка вода от сърцето на Родопите за децата и семействата, с които целият екип на фондацията работи.

„Партньорството с DEVIN Изворна е значима стъпка, която дава стабилност на фондацията за посрещането на важна потребност – обезпечаването на центровете ни с природно чиста вода, подходяща за децата, които са в центъра на грижата ни. В центровете ни за обществена подкрепа в София и Пловдив ежедневно се осъществяват безплатни консултации и психологическа подкрепа на деца и семейства в риск, занимания с деца с трудности и проблеми в развитието, курсове за кандидат осиновители. Центърът по приемна грижа е мястото, където организираме групи за подкрепа и обучение на приемни родители и социализиращи дейности за децата в приемни семейства. А в Детската ни къща денонощно професионални детегледачки се грижат за деца до 7 години, докато бъдат осиновени, настанени в приемни семейства или върнати при биологичните си родители“, каза изпълнителният директор на фондация „За Нашите Деца“ г-жа Иванка Шалапатова.

Дарителската инициатива е в синхрон с новата комуникационна кампания Мисия „Героят в нас“ на DEVIN Изворна, която окуражава хората да открият героя в себе си и околните всеки ден. DEVIN Изворна се препоръчва от Българската педиатрична асоциация като подходяща и за най-малки деца и новородени. Качествата на водата не налагат нейното преваряване и я правят подходяща за приготвяне на храна и на кърмачета. Тя е микробиологично чиста и е под постоянен лабораторен контрол на мястото на производство.

Вижте още: