Бизнес фестивал BrandGalaxy Fest 2023 отваря врати на 24 и 25 юни в Университет за национално и световно стопанство

BrandGalaxy Fest е първото в България бизнес събитие, посветено на трансгранични сътрудничества между България, Европа, Азия и Африка с фокус върху иновациите и технологиите.

Събитието ще се проведе на 24 и 25 юни в Университет за национално и световно стопанство, гр. София, Аула „Максима“.

Целта на бизнес форума е да превърне България в мост между Европа, Азия и Африка!


BrandGalaxy Fest е уникална възможност за българската предприемаческа общност да създаде ценни контакти и да чуе вдъхновяващи говорители и експерти, революционирали индустрията си с помощта на иновациите.

Заявете своя билет за Вас или Вашия екип, тъй като броят на местата е ограничен. https://bilet.bg/bg/events/brandgalaxy-fest-bulgaria-2023/4159

Събитието ще срещне своите гости отблизо с теми и практически примери от сфери като изкуствен интелект (AI), Кибер сигурност, Web 3.0, Metaverse, blockchain, крипто валути, пост-квантова защита на данни, комуникации и модели на общуване, трансгранични сътрудничества между България, Европа, Азия и Африка.

Първите два дни на фестивала ще съчетаят семинарна част със специални гост лектори и ефективен networking с възможност за пряка интеракция между бизнеса и дипломатическите среди.

Гост лектори и панелисти ще бъдат водещи иноватори от България, Дубай, Мароко и Германия. На сцената ще застанат имена като:

Игор Фалгман, CTO на комания ULTIMA, чийто основател е Alex Reinhardt, в ТОП 10 най-богати хора в крипто индустрията според Forbes.

Николай Нероев, създател на изкуствен интелект, наречен RoboBizz, спечелил първо място в категория „Най-добра иновация за 2020“ на престижния конкурс за иновации в електронната търговия в Германия, част от eCommerce Berlin Expo 2020, в който всяка година се състезават предварително селектирани над 500 високотехнологични стартъпи и компании от целия свят.

Революционната разработка на Николай Нероев е с глобално значение за посоката на бизнес процесите в света и е създадена през 2019 г., с помощта на предимно български екип.

Лъчезар Динев, председател на Българо-китайска търговско промишлена палата с отворен дискусионен панел по темата свързана с подпомагане на развитието на търговско-икономическите отношения между България и Китай. Ще се говори открито за това какви са действията на държавните институции в тази посока и има ли ясна стратегия и политика относно търговските отношения между двете държави и китайските инвестиции у нас. Кой насърчава и подпомага българските компании да навлизат в Китай и има ли пречки и ако да, кой има интерес от това. Обмен на студенти и преподаватели между България и Китай – възможности, програми и други начини на сътрудничество в общ икономически интерес.

Специален гост лектор е и депутат от немския парламент и Европейския парламент - Ulrike Trebesius is a German politician. From 2014 until 2019, she served as Member of the European Parliament representing Germany.

Повече за Ulrike Trebesius - може да научите тук: https://brandgalaxy-fest.com/team/ulrike-trebesius/

Тя ще сподели за иновации в мобилни телефони през блокчейн система, които за първи път ще бъдат показани в България www.owr-wealth.com

Гост лектор от Германия е и Иван Тихов, който представлява най-голямата немска бизнес асоциация

German Business Association BVMW e.V Bundesverband. Иван Тихов се завръща в България, за да подпомогнв цялостната икономическа обстановка и да допринесе в България да се случи „икономическо чудо“ чрез навлизане на немски инвестиции у нас.

Асоциацията, която предтсавлява е: https://www.bvmw.de/de/aussenwirtschaft/auslandsbueros/bulgarien

Повече за Иван Тихов и значението му за трансгранично сътрудничество България - Германия може да научите тук: https://brandgalaxy-fest.com/team/ivan-tihov/

Панел за Киберсигурност ще бъде воден лично от Тодор Йотов, управляващ компанията за пост-квантова защита на данни, комуникации и модели на общуване „Блек Суон

Технолоджис“.Фокусът на Тодор Йотов са решения в областта на киберсигурността и изкуствения интелект, финтех, образователни технологии, мултимедия и технологии за развитие на детския потенциал и безопасно общуване между човека и технологиите.

Повече за компанията: https://blackswantechnologies.ai/

Повече за Тодор Йотов: https://brandgalaxy-fest.com/team/todor-yotov/

И още големи имена, които движат иновациите в света.

Д-Р Камелия Терзийска, основател на компания за счетоводни и финансови услуги, базирани на изкуствен интелект – Брейн Сторм Консулт ще ще разкрие Тайните формули за успеха и къде е разковничето в надпреварата с времето

Очаквайте и демонстрации на нови продукти и услуги, които променят начина, по който работим и живеем. Виждайки колко бързо напредва светът на иновациите, не можем да си позволим да останем назад в тази област.

За повече информация относно събитието, възможности за партньорства и начини за закупуване на билети, моля, посетете нашия уебсайт: https://brandgalaxy-fest.com/

Бизнес фестивал BrandGalaxy Fest 2023 отваря врати на 24 и 25 юниБизнес фестивал BrandGalaxy Fest 2023 отваря врати на 24 и 25 юни в Университет за национално и световно стопанствоБизнес фестивал BrandGalaxy Fest 2023 отваря врати на 24 и 25 юниБизнес фестивал BrandGalaxy Fest 2023 отваря врати на 24 и 25 юни в Университет за национално и световно стопанство

Вижте още: