Бизнесът се събира на благотворителен картинг турнирВ началото на новата 2016 година ще се състои благотворителен картинг шампионат на пистите в Sofia Karting Ring.


Социално отговорните компании ще се съберат на едно нестандартно парти и ще изпитат своите умения в адреналиново състезание.

Участниците ще имат уникален неформален повод да премерят сили в пряк сблъсък на картинг пистите.

Събитието ще зареди всички присъстващи със спортен хъс и добро настроение, които ще са нужни на състезателите да преборят конкуренцията.

Организаторите b2b Media и домакините Sofia Karting Ring ще представят програма, изпълнена с много приятни емоции, награди и изненади.

Регистриране на участие:

Компаниите, които биха искали да заявят своето участие в състезанието, е необходимо да попълнят форма за регистрация – изтеглете.

Онлайн записването стартира на 12 януари и ще продължи до 19 януари 2016 година включително. Участието в шампионата ще бъде по реда на постъпване на заявките. Броят на участниците е ограничен.

Организаторите b2b Media и партньорите Sofia Karting Ring обещават на участниците отлично подготвени писти, висок градус настроение и много приятни изненади.

Благотворителна кауза:

Бизнесът се събира на благотворителен картинг турнир


Събитието е в подкрепа на благотворителната кауза на организацията “Майки за донорство” – www.maikizadonorstvo.com.

Фондацията е създадена през 2014 г., от тогава до днес има над 2 000 донора, над 840 родени бебета, а финансираните от нея със събрани средства са 7 двойки.

Двойките, на които фондацията помага са млади жени, преборили онкозаболявания, генетично обременени или в ранна менопауза.

Фондацията преследва целите на информиране на обществото, организиране на обучения, оказване на съдействие, организиране на инициативи за донорството на репродуктивен материал, както и много други свързани с асистираната репродукция и донорството на генетичен материал.
 
Правила на турнира:

Бизнесът се събира на благотворителен картинг турнирВ състезанието ще участват до 50 компании, като участието е след предварително направена онлайн регистрация.

Регламент:

Всяка компания има правото да излъчи по един състезател и до 5 души във фен група.

Всички участници (до 50 на брой) ще са разделени в 5 групи, всяка от по 10 състезатели по реда на записване.

Преди участниците да стартират картинг шампионата, всяка група ще направи опознавателна тестова 5 минутна сесия. Целта е всеки състезател да направи най-бърза обиколка. На база индивидуалните времена  състезателите се класират в 5 групи (  A, B, C, D, E група).

Състезание:

Състезателите ще имат на разположение 8 минути за скоростно преодоляване на пистата и се борят за позиция в групата си - Start Formula One.

От всяка група ( A, B, C, D, E )  ще бъдат наградени по трима финалисти: на трето, второ и първо място.

За победител в картинг състезанието се определя този, който финишира пръв в група A. 

Финално ще бъде излъчена и най-добрата тройка на турнира - трето, второ и първо място.

Предвиждат се и поощрителни награди – Най-шумна агитка, Най-атрактивен състезател, Най-техничен състезател и др.

За всички записани ще има и томбола с атрактивни изненади!
 
Участниците и гостите в състезанието ще получат специален парти подарък от TaxiMe. Всеки, който си свали безплатно приложението може да използва 3 лева отстъпка от цената на пътуването си от или до мястото на събитието.

Всеки регистриран за партито ще получи специален промо код.
 
Водещ:

Водещ на събитието ще е 210-сантиметровият бивш национал Евгени Иванов-Пушката.

Топ атлетът развива авторски проекти, свързани с профилактика и грижа за детското здраве, подкрепя национални кампании популяризиращи детско-юношеския спорт и популяризира физическата активност за цялото семейство като здравословен начин на живот.

С участието си в събитието "Благотворителен картинг турнир на b2b Media" той подкрепя инициативата в полза на Фондация "Майки за донорство"!

Бизнесът се събира на благотворителен картинг турнир


За домакините:


Бизнесът се събира на благотворителен картинг турнир
 Sofia Karting Ring‬ е най-голямата закрита и модерна картинг писта в София, която предлага на своите посетители истинско спортно изживяване!

Тя е първата картинг писта в света, която ще предложи на своите клиенти най-новия модел картове на световния производител Sodi.

Партньори: Sofia Karting Ring, TaxiMe, Manifesto.bg.

Място: Sofia Karting Ring
(в Ring Mall, Околовръстен път 214)
Дата: 21 януари 2016 г (четвъртък)
Начало: 19:00 чaса – старт на състезанието

Вижте още: