Благотворителен концерт Големите звезди на българската музика се събират на една сцена в памет на Виктория Маринова.

С участието на: Георги Христов, Силвия и Теди Кацарови, Дичо, Хилда Казасян, Орлин Павлов, Крисия, Пресияна и Мирела Димитрови, DEEP ZONE Project, ПоПоКАТЕ5Л, Сунай Чалъков.
Водещи: Боряна Баташова и Руслан Мъйнов

2 декември 2018 /неделя/, 18:30 часа

Зала „Арена Монбат“ - Русе

Има хора, които остават завинаги с нас чрез добрите си дела! Има каузи, за които си заслужава да продължаваш да се бориш! Каузи, които Виктория Маринова не успя да завърши, но заедно с Вас, ние ще успеем! Нека изпълним мечтата на Вики и помогнем на хората в нужда!

Сертификатите за дарение на стойности 5 лв., 10 лв., 20 лв., 50 лв. и 100 лв. могат да бъдат закупени на касите на NetWorx!

Новината за жестокото убийство на 30-годишния журналист от TVN Русе Виктория Маринова разтърси цялата страна и излезе извън пределите й, влизайки в световните новинарски емисии на CNN, BBC, Reuters, DW, Telegraph, Time, Guardian, Al Jazeera и много други, които не пропуснаха да споменат и факта, че България е на последно място по свобода на словото в Европейския съюз.

Средствата от Благотворителния концерт в памет на Вики ще бъдат дарени за каузи, за които тя се бори, но не успя да завърши. Защото вярваме, че добрината е единственият верен начин да отговорим на насилието и гнева! Вярваме, че всеки един от нас, чрез своите професионални и личностни прояви на отговорност, милосърдие и съпричастност е важен за запълване на дефицита в ценностната система на българското общество! И защото вярваме в честната, справедлива и безпристрастна българска журналистика, от която беше част Виктория Маринова!

Благотворителен концерт

 

Вижте още: