Босът на пшенична бира № 1 в света купонясва в панорамата на ХемусМънки клуб дава подарък за годината на маймуната - Диамантен десерт

Босът на пшенична бира № 1 в света Еrdinger - Даниел Новачек, замръкна с чаша пиво и приятели в панорамния клуб MONKEY в хотел Хемус.  Мениджър-продажби в "Ердингер Германия" избра най-новото бижу на София за своите бизнес срещи за краткия си престой в столицата. Баварското пиво, създадено през 1886 г., е най-големият производител на пшенична бира в света с годишна продукция около 1.7 млн. хектолитра.

Новачек прие поканата да посрещне китайската нова година на 8 февруари в клуба, който тематично носи името на маймуната, определяща характера на 2016-та година. Луксозното заведение е предвидило много изненади за гостите от нежния пол, като ще връчи три специални награди за най-атрактивни Мънки-Снежанки навръх новата китайска година.

Босът на пшенична бира № 1 в света купонясва в панорамата на ХемусПървата награда ще е уникален десерт с диаманти на стойност 1000 лв., втората - бутилка марково шампанско, а третата - бутилка уиски MONKEY.

2016 е 4713-та китайска година. Според китайския календар първия ден на огнената маймуна е на 4 февруари 2016 г. Но тогава не е Китайската нова година, както мнозина се бъркат.

Снимки MONKEY Клуб

Вижте още: