Ваня Кънева: Отговорният бизнес в България е повече от безотговорнияВаня Кънева, директор „Човешки ресурси” на ЧЕЗ, в последното от серията вдъхновяващи интервюта на Българския форум на бизнес лидерите във връзка с Годишните награди за отговорен бизнес.

Остават само 3 дни за подаване на номинации.

„Отговорният бизнес в България е повече от безотговорния”, казва Ваня Кънева, директор „Човешки ресурси” на ЧЕЗ, в последното от серията вдъхновяващи интервюта, които Българският форум на бизнес лидерите (БФБЛ) направи с топ мениджъри на фирми, отличени в Годишните награди за отговорен бизнес. Всички компании, независимо от своя бранш и големина, имат още три дни, за да участват в актуалното издание на конкурса. Кандидатстването отнема броени минути онлайн, а крайният срок е тази неделя, 31 януари 2016 г.

Видеото е част от настоящата кампания на Форума „Ангажираност през цялата година”, която цели да насърчи отговорния бизнес да сподели успешните си социални проекти и така да мотивира и възнагради усилията на служителите, осъществили ги на практика.

„Наградата ни донесе както много отговорности и задължения, така и позитивна енергия и хубави емоции за целия екип”, добавя Ваня Кънева. Компанията зае първото място в категорията „Инвеститор в човешкия капитал и условията на труд” през 2014 г. с проекта си „Хората на ЧЕЗ са в сърцето на бизнеса”. Инициативата е част от фирмената политика за привличане на квалифицирани специалисти, мотивация и управление на представянето на служителите, планиране на кариерата и развитие на талантите. Вижте цялото интервю с Ваня Кънева тук.

За да станат част от общността на лидерите в отговорния бизнес в България, всички фирми независимо дали са членове на БФБЛ или не могат да подадат своите номинации в 13-ото издание на най-утвърдените и престижни Награди за корпоративна социална отговорност. Кандидатстването е безплатно и се извършва онлайн тук, а крайният срок е 24:00 часа на 31 януари 2016 г.

Подробна информация за конкурса ще намерите на www.bblf.bg, както и в социалните мрежи с #BBLFAwards2015 и #отговоренбизнес.

Носителите на Годишните награди за отговорен бизнес 2015 ще бъдат обявени на официална церемония на 25 февруари 2016 г.

* b2b Media е медиен партньор на събитието

Вижте още:

Държавата започва обсъждането на възможностите за изграждането на консолидиран платежен механизъм за компенсиране на производителите при форсмажорни обстоятелства. Това се...