VIP Business AwardsРаздават престижните статуетки VIP Business Awards 2016 на 24 март в София.

Второто издание на годишните награди VIP Business Awards 2016, организирани и продуцирани от агенция за публични комуникации VIP Communication PR, ще се състои на 24 март от 20 ч. в хотел Хилтън.

По време на официалната церемония, която инициира стипендии за отличници в неравностойно положение, които искат да останат да учат и да работят в България, ще бъдат отличени най-значимите постижения в бизнеса у нас.

Конкурсът ще отдаде нужното внимание на успешния бизнес, който дори в период на криза запазва своето устойчиво развитие. Тези награди по традиция подпомагат инвестициите в образованието, като през 2015 г. бе даден специален приз на Министерството на образованието за учебно-тренировъчните фирми за децата предприемачи.

Учебно-тренировъчно предприятие/фирма, виртуално предприятие, виртуален бизнес) е виртуална компания, която е управлявана като реален бизнес, изпълнявайки процедурите, предлагайки продуктите и услугите на една истинска фирма.

Всяка година повече 4000 младежи се подготвят в над 250 тренировъчни фирми у нас и голяма част намират работа още преди да са завършили.

VIP Business Awards 2016Тези награди поощряват  устойчивото развитие, иновациите, повишаването на стандарта в корпоративната общност, опазването на околната среда, корпоративната и социалната отговорност, както и дейностите и услугите, в полза на обществото.

Партньори на ВИП Комюникейшън са Българската Търговско-промишлена Палата, Българо - румънската търговско-промишлена палата, Пловдивската Търговско-промишлена палата, Асоциацията на бизнес експертите, Международната организация за сътрудничество в бизнеса и културата IEC и други.

В различни сфери на бизнеса ще бъдат отличени значимите постижения в категориите:  Корпоративна и социална отговорност, Нов проспериращ бизнес, Опазване на околната среда, Млад предприемач, Нов иновативен продукт/услуга, Устойчиво развитие на бизнеса, Най-добри клиентски практики, Бизнес практики с благотворителни инициативи, Международно признание, Ивестиции и иновации в бизнеса и Цялостен принос.

Агенцията инициира и реализира петте издания на годишните награди за луксозно строителство Luxury Property Awards и на медийните награди Media Awards.

ПР-агенцията е организатор и на други престижни събития като Балканските награди за Туристическа Индустрия, Националните Медицински Награди и наградите за луксозни брандове LIFESTYLE AWARDS.

* b2b Media е медиен партньор на събитието.

Вижте още: