Бен-Хур
Българският актьор Юлиан Костов, познат на зрителите от риалити предаването на bTV Африка: Звездите сигурно са полудели, има роля в мегапродукцията Бен-Хур, чиято премиера в България е на 19 август на 3D, IMAX 3D и 4DX. На снимачната площадка на екшъна от Древен Рим в Италия, Юлиан е прекарал две седмици с двама от най-колоритните съседи, за които човек би си помислил – Морган Фрийман, който, освен че има централна роля в дългоочаквания римейк на класическия епос, често дава гласа си на самия Господ, и Родриго Санторо, който пък в най-новата лента влиза в ролята на Исус.

За предизвикателството и приключението да бъдеш част от толкова мащабна продукция, Юлиан разказа, че е невероятен и ценен опит. Актьорът, който се е снимал до Кийфър Съдърланд, Арън Екхарт, Джерард Бълтър и др., е и бивш шампион по плуване и дипломиран специалист в областта на бизнес мениджмънта. Как е попаднал в мегапродукцията Бен-Хур, кои са другите големи холивудски продукции, в които е участвал и какво предстои в творчески план за Юлиан Костов, може да разберете от гостуването на актьора в Тази сутрин.

За Бен-Хур:
Историята проследява приключенията на Юда Бен-Хур (Джак Хюстън) – принц, несправедливо обвинен в измяна от осиновения си брат Месала (Тоби Кебъл), който е офицер от римската армия. Бен-Хур е лишен от всичките си титли и разделен от семейството и любимата си (Назанин Бониади), като е изпратен в робство. След години по море Юда се завръща в родината си, за да търси отмъщение, но намира изкупление. Филмът е екранизация на литературната класика на Лу Уолъс за Бен-Хур, публикувана за първи път през 1880. В ролите ще видим още Морган Фрийман и Родриго Санторо.

Линк към трейлъра в YouTube:

 
Линк към трейлъра във VBOX7:

Вижте още: