1463545Вълшебният магазин за играчки на Canon Endless toy store отваря врати преди Великден в The Mall, етаж 3, на 31 март и 1 април. В него всеки желаещ ще може да избере от разнообразието от хартиени играчки, пъзели и конструкции за сглобяване и да създаде неповторима фигурка с помощта на платформата Cerative park и принтери Canon.

Двудневното забавление с Endless Toy Store ще бъде посветено на предстоящите Великденски празници. Онлайн платформата Creative Park предоставя безброй варианти на хартиени модели, от които могат да се създадат играчки, животни, картички, макети на сгради и най-различни празнични декорации. Creative Park дава възможност на детето ви да се сдобие с нова играчка по всяко време, стига да си я сглоби собственоръчно.

„Времето, което отделяме с децата си е най-ценният подарък, който можем да получим.  Дори вкъщи, цялото семейство може да се забавлява заедно, благодарение на принтер и малко въображение“ – каза по повода Дончо Нешев, Маркетинг мениджър в Канон България

Creative Park винаги е на разположение когато детето иска нова играчка. Платформата също така помага за развитието на въображението, любознателността и сръчността на децата, чрез изработка на хартиените фигурки. Родителите могат да се включат в забавното начинание и заедно да създават интересни творения.

Макетите в Creative Park са с различна сложност на изработка, предназначени за различни възрастови групи и могат да осигурят приятни часове прекарани с близки у дома.

С наближаващите Великденски празници Canon ще предложи разнообразие от тематични макети във формата на зайчета, кошнички и други празнични декорации. Платформата Creative Park убеждава, че принтерът не е просто уред за печатане, а средство за истинско забавление за деца и родители.

Вижте още:

Държавата започва обсъждането на възможностите за изграждането на консолидиран платежен механизъм за компенсиране на производителите при форсмажорни обстоятелства. Това се...