1463544На 29 март зала 1 на НДК отваря врати още в 18.00 часа поради извънредни мерки за сигурност

С дългоочакван концерт-премиера на 29 март една от най-обичаните български рок групи Б.Т.Р. ще представи дванадесетия албум в дискографията си. Албумът, озаглавен „Невидими стени”, вече е готов и ще бъде пуснат в продажба в деня на концерта. Феновете в залата ще бъдат първите, които ще чуят на живо 10-те нови парчета и ще могат да си закупят албума, както и специално произведени за шоуто тениски и шапки.

Премиерата на „Невидими стени“ ще бъде първата самостоятелна изява на голяма сцена на групата за последните 3 години. Концертът в зала 1 на НДК ще се случи по време на Българското председателство на Съвета на Европейския съюз, поради което оргазираторите предупреждават, че в сградата са въведени допълнителни мерки за сигурност. Концертът на емблематичната рок група ще започне точно в 20:00 часа, а вратите на зала 1 ще бъдат отворени в 18:00 ч. Всички посетители и гости на събитието ще се допускат през централния вход на НДК, ще се преминава през физическа и техническа проверка за наличие на оръжие и общоопасни вещества, за което се изисква достатъчно време за пропускане. В тази връзка организаторите призовават всички присъстващи да дойдат по-рано, за да може навреме да заемат местата си за шоуто.

На разположение на гостите на концерта ще има гардероб, който може да се ползва безплатно. В сградата няма да се допускат хора с обемисти багажи и пакети, хора във видимо нетрезво състояние и хора, маскирани по начин, затрудняващ тяхното разпознаване. Забранено е влизането в залата с храни и напитки, професионални видеокамери и фотоапарати, аудио записващи устройства, оръжие, всякакви остри и опасни предмети като ножове, чадъри, стъклени бутилки, преносимо лазерно оборудване.

Лица под 18-годишна възраст ще бъдат допускани само с пълнолетен придружител и попълнени от него 2 броя декларации. Декларации ще има налични на всеки от входовете на залата. Мерките са съобразени със законодателните разпоредби в България.

Ограничен брой билети за концерта все още могат да бъдат намерени на цени от 25 и 30 лева ексклузивно в интернет на www.ticketportal.bg, в Билетен център на НДК и на бензиностанции OMV.

Медийни партньора на събитието са БГ Радио, Z Rock, dir.bg и WeRock.

Вижте още: