1464926Международната компания Deichmann създаде гигантска пантофка на висок ток

Най-голямата обувка в България вече е факт. Международната компания Deichmann създаде гигантска дамска пантофка на висок ток, по повод представянето на новата си пролетно-лятна колекция, 2018. Тя е висока 1.60 м., дълга е 2 метра и е направена с голяма доза талант и вдъхновение.


На специално събитие, едни от най-известните лайфстайл журналисти, блогъри и влогъри  проследиха представянето на най-новите тенденции при обувките за този сезон. The Accessory is KING – под това мото присъстващите се разходиха из цветната Галерия на Deichmann, където тази пролет водещи са обувките, а дрехите съпътстват техния бляскав стил. Концепцията на представянето се съчета перфектно с модната линия Ellinor, дело на дизайнера Елена Димитрова.  В модното дефиле по време на събитието взеха участие известни български модели, сред които дъщерята на Гергана Полежанова - Никол Данкинова. Водещ на събитието бе лъчезарната  Евелина Павлова.

През пролетта и лятото на 2018 г. обувките са по-цветни и блестящи от всякога. Токчета с брошки, сникъри с романтични флорални бродерии, боти и много други равни обувки с панделки – актуалната пролетно-лятна колекция на Deichmann е букет от свежи модни акценти.

Необикновеният и изненадващ дизайн при подметките и шафтовете определено предизвиква „уау-ефект“ в модата при обувките. Цветният спектър започва от винаги атрактивното червено, през морско-синьото, до летните пастелни цветове и класическото бяло. Копчетата за маншети, връзките, кадифените материи и флоралните принтове са също така характерни акценти за новия сезон.

През пролетта и лятото на 2018, в модата цари носталгия по миналото. Въпреки че пролетно-лятната визия на 2018 има своите нови елементи, тя определено е вдъхновена от ретрото. Завръщането към класиката пък се проявява ту небрежно в стил Upper-East, ту сдържано и респектиращо в препи (Preppy). Модерният спортен шик пък е белязан от джогинг-визията от 90-те. Хладният изчистен шик вече е  в миналото и на преден план излиза играта с десените (напр. пейсли), материите и разчупването на стиловете, което показва ясен контраст с минимализма от последните години.

Актуалните тенденции на сезон пролет-лято 2018 могат да бъдат намерени в 21-те филиала на Deichmann  в България, както винаги на много добри цени. Могат да бъдат разгледани и закупени и от онлайн магазина на марката www.deichmann.com.

Всички фенове на обувките могат да се снимат с гигантската обувка на Deichmann до 6 април в Paradise Center, София.

Вижте още: