Cine Grand със социална мисия срещу домашното насилиеМултиплекс Cine Grand в City Center Sofia е домакин на специално събитие в подкрепа на сериозна социална инициатива!

Киното, което продължава да работи, независимо от протичащите процеси по модернизация на търговския център, ще подкрепи инициативата „Кралици без белези“ с благотворителна прожекция на филма на 13 май 2015 г от 19:00 часа. Билетите могат да се заявят предварително на страницата на събитието във Facebook.

„Кралици без белези“ е международна кампания в подкрепа на жени и деца, жертви на домашно насилие. Екипът на Cine Grand разчита на подкрепата на своите фенове за реализиране на целите на кампанията, а именно създаване на интернет информационен център за борба и превенция на домашното насилие, както и подпомагане на Кризисен център за жертви на домашно насилие.

С благотворителната прожекция на „Вечната Аделайн“, Cine Grand дава на почитателите си възможността да подкрепят благородна социална кауза.
Ако инициативата „Кралици без белези“ ви докосва, Cine Grand ви очаква в 19:00 ч. на 13 май в City Center Sofia, за да кажем заедно „НЕ“ на домашното насилие.

Вижте още:

Тази помощ не само ускорява местната модернизация, но ще помогне на България да следва тенденциите на световния пазар и да обезпечи продоволствената си сигурност, прилагайки...