1416979Вече е ясен победителят в големия конкурс за лятна снимка с история на Canon. Това е Дария Симеонова, чиято снимка спечели журито с въздействащ разказ, пресъздал лична и в същото време много човешка история изпълнена с поуки и послания. Победителят получава ваучер на стойност 10 000 евро за пътуване сам или със свои близки до избрана от него една или повече дестинации по света.

Гери Турийска, посланик на кампанията, и Дончо Нешев от Канон България, бяха единодушни, че въпреки голямата конкуренция, предложението на Дария е изключително силно въздействащо. При това симбиозата между снимката и свързаната с нея история постига най-важното, за което беше този конкурс – възможността хората да споделят преживявания  едновременно със снимки и с думи.

Конкурсът предизвика огромен интерес сред фотолюбителите и пътешествениците в страната ни. Качените в специалната платформа снимки с история достигнаха 1397 броя, повечето от тях много съдържателни и интересни. В деня на награждаването в залата бяха изложени  25 от най-забележителните снимки и стории, а Canon планира да направи с тях пътуваща изложба в избрани градове на България.

В конкурса нямаше ограничения как да бъде направена лятната снимка и с какво устройство, важното е да разказва история, която е интересна за споделяне. Зад инициативата стои новата философия „Live for the story“ на компанията.  Чрез нея Canon насърчава хората да изживяват всеки момент напълно, без значение дали им се струва незначителен или обикновен, и да улавят и споделят преживените емоции.  Новото позициониране на Canon отразява смисъла на това защо хората създават визуално съдържание – за да разказват и споделят истории и вълнения, а преживяването е най-ценният актив, който притежаваме. 

Вижте още:

• Застрахователният сегмент е разделен регионално според пазарите, на които Generali оперира• Уди Брадфорд (Woody Bradford) ще заеме позицията на...