Deichmann представя новите тенденции Пролет/Лято 2021Новата година носи със себе си надеждата за нови вдъхновения и, макар все още да не можем да се завърнем към „старото нормално“, вече искаме повече блясък в ежедневието си. Наред с класическите сникъри, които успешно си партнират със спортния анцуг, се обръщаме и към женствените обувки с токчета – те събуждат елегантността ни, независимо дали в офиса или вкъщи!

Този сезон нежните пастелни цветове са глътка свеж въздух и чудесна алтернатива на класическото бяло за лятото! До кецовете се нареждат класическите лоуфъри, балерини и обувки с връзки, както и леките и проветриви сандали.

Сникърите, неизменна част от гардероба ни, се завръщат по-стилни от всякога – леки и в пастелни нюанси, те отново завладяват модната сцена! Ведрина в спортния стил внасят и малките цветни акценти и финиият им дизайн.

Deichmann представя новите тенденции Пролет/Лято 2021

Актуална модна тема за сезона определено остават изчистените люуфъри и обувките с връзки. Стилни и удобни, те носят увереност и привличат погледи с интересни предложения.
Нека не забравяме и нежните балерини! Перфектни за модерната ежедневна визия, изтънчените кафяви нюанси ни правят още по-женствени.

Тези и много други пролетно-летни тенденции можете да откриете скоро в онлайн магазина на Deichmann на www.deichmann.com и в магазините на Deichmann! Следете и профилите ни във във Facebook, както и профила на марката в Instagram за още модни вдъхновения!

Deichmann представя новите тенденции Пролет/Лято 2021

Вижте още: