Десерти с диаманти са “гвоздеят” в менюто на панорамния клуб MONKEYДиамантите могат да бъдат навсякъде, дори на неочаквани места като десерта ви. Това доказва най-новото бижу на София - панорамният клуб MONKEY, извисен на 18-ия етаж на хотел Хемус.

Ако си мислите, че скъпоценните камъни са украшение само за знатни дами, майсторите в клуба, може да ви опровергаят, тъй като са ги разположили удобно и върху ексклузивните десерти, предлагани от заведението.

Изкушаващите лакомства с карати, предлагани в менюто на новооткрития клуб MONKEY, са на рекордната за България цена от 1 000 лв.

Топ хубавици, носителки на корони за красота, предприемачи и изискани гости първи опитаха десертите с диаманти по време на атрактивно дефиле. Мисис България Ана Иванова и топмоделите на Хай Левъл - Христина Маркова и Анита Манова, позираха с уникалните десерти.

Десерти с диаманти са “гвоздеят” в менюто на панорамния клуб MONKEYПред множество гости и журналисти, сред които още две коронясани Мисис Българии и бизнесдами - Галина Недялкова и Йордана Димитрова, пред топ готвачът Ути Бъчваров, строителни предприемачи и политици, MONKEY CLUB представи авторското арт-меню на шеф Красимир Пенев, достойно за най-луксозните заведения в света.

Освен на диамантените десерти, гостите се насладиха и на рекордно големите ирландски стекове от по килограм, които за първи път ще бъдат сервирани в българско заведение, заради не по-малко рекордната им 3-цифрена цена.

Ценителите се насладиха и на колекцията от маркови уискита с минимална цена 20 000 лв. бутилката. Само в MONKEY CLUB любителите на отлежали питиета ще имат шанс да поръчат една от 1 000 лимитирани бутилки в света, с цена от 100 000 лв.

Вижте още: